Alman basını: Cesur Galatasaray kafa tutsa da Kane’i durduramadı

Alman basını, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e deplasmanda mağlup olduğu karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takıma övgü dolu sözlerde bulundu.

Spor 9 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Galatasaray'ın Bayern Münih'i zorladığına dikkat çeken Alman basını iki gol atan Harry Kane'i ön plana çıkardı.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında konuk olduğu Bayern Münih’e 2-1 mağlup olması Alman basınında geniş yer aldı. 80. dakikaya 0-0 giren sarı kırmızılılar Harry Kane’nin iki golüne engel olamadı. Maçın uzatma dakikalarında Bakambu’nun filelere gönderdiği top zarı kırmızılıların puan çıkarmasına yetmedi. Alman basınındaki bazı yorumlar özetle şöyle…

Bild: Kane başardı! Bayern şimdi grup aşamasında üst üste 17 maç kazandı ve son 16’ya kaldı. Tuchel’in takımı Türklere karşı mücadele etti. Yaklaşık 20 bin Galatasaray taraftarının tezahüratlarıyla desteklediği konuk ekip gerçekten iyi oynadı. Tuchel daha başlama vuruşundan önce ‘deplasman maçından’ bahsediyordu. Galatasaray gerçekten çok tehlikeli pozisyonlara girdi. Devre arasından önce Neuer, Icardi’yi engellemek için dünya çapında bir kurtarış yaptı. Sonrasında Torreira attı ama ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Münih'teki Ali Sami Yen'de Galatasaray'a yazık olduMünih’teki Ali Sami Yen’de Galatasaray’a yazık oldu

Kicker: Harry Kane, Galatasaray’a karşı yaptığı duble ile Bayern Münih’i son 16’ya taşıdı. Bayern, Galatasaray karşısında aldığı 2-1’lik zor kazanılmış galibiyet sayesinde Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rekor serisini uzatmakla kalmadı, aynı zamanda A Grubu’nun da lideri olarak son 16 turuna kaldı.

Sport1: İngiliz Harry Kane attığı gollerle Bayern Münih’i kurtardı. Bayern, Galatasaray karşısında uzun süre zorlandı ancak sonunda golcüsü Harry Kane ile kazanmayı başardı. Münih mega serisini uzattı. Cesur Türk takımı uzun süre Bayern’e kafa tutsa da Kane’in iki golü galibiyeti perçinledi.

Keşke Galatasaray'ın gidiş yoluna puan verilse!Keşke Galatasaray’ın gidiş yoluna puan verilse!

Berliner Zeitung: İngiliz Harry Kane Bayern’i son 16’ya taşıdı. Manuel Neuer’in kusursuz Şampiyonlar Ligi geri dönüşünde, Harry Kane’in bir-iki golü FC Bayern Münih’i planlanandan önce son 16’ya taşıdı. Galatasaray’ın en iyisi Fernando Muslera’ydı. Leroy Sane’ye birkaç pozisyonda geçit vermedi.

Welt: Galatasaray Almanya’da istikrarlı bir oyun sergiledi. Geç gelen bir Kane desteği yeterli oldu. Bayern Galatasaray’ı 2-1 yenerek son 16 turuna yükseldi. Bayern, Icardi’nin ofsayt pozisyonu nedeniyle Torreira’nın golü sayılmadığı için de şanslıydı.

Filistin bayrağının açıldığı maçta drama!Filistin bayrağının açıldığı maçta drama!

Frankfurter Allgemeine: Bayern Münih, Dortmund’a karşı aldığı müthiş galibiyetin ardından Galatasaray’a karşı zorlandı. Bundesliga’da Dortmund’daki galanın ardından Münih, Şampiyonlar Ligi’nde daha sıkı mücadele etmek zorunda kaldı.

TZ: Bayern Münih, Galatasaray’a karşı zorlu bir maçta birçok pozisyonu değerlendiremedi. Harry Kane’in golleri sayesinde son 16’ya kaldı. Galatasaray karşısında Münih, Harry Kane’in golünden önce korku dolu anlar yaşadı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.