Arda Güler Avrupa’ya uçuyor! Fenerbahçe iknaya çalışıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 18 yaşındaki Arda Güler ve ailesiyle yaptığı görüşmeden anlaşma çıkmadı. Futbolcunun annesi veda gibi masaj attı. Taraftar Arda'nın kalması için kampanya başlattı.

Spor 16 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Arda Güler, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'de 11'in değişilmez oyuncusu oldu.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler sarı lacivertlilerin gündeminde ilk sıraya çıktı. Dünyanın en ünlü transfer gazetecileri futbolcunun sözleşmesinde 17.5 milyon euro serbest kalma maddesi olduğunu yazarken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 18 yaşındaki yıldız ve ailesiyle masaya oturdu. Ajanspor’un haberine göre Ali Koç, Arda Güler’in 1 yıl daha takımda kalması için bir villa ve genç yıldızın kazandığı paranın 3 katı ücret teklif etti. Arda Güler ise yurt dışını istediğini söyledi.

Bruma Braga’da! Fenerbahçe kar ettiBruma Braga’da! Fenerbahçe kar etti

Serap Güler, gece saat 00:57’de “Her Seçim bir vazgeçiştir” şeklinde bir tweet attı. Arda’nın annesi, tweetinin sonuna ağlayan bir emoji bıraktı. Anne Güler’in bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarı tarafından ayrılık mesajı olarak yorumlandı.

Ali Koç ve Fenerbahçe taraftarı Arda Güler’in bir yıl daha takımda kalmasını istiyor.

Taraftardan Arda Güler’e binlerce mesaj

Fenerbahçe taraftarı, oyuncunun 1 yıl daha takımda kalarak bir şampiyonluk kazanmasını ve ayrılırken Fenerbahçe efsanesi olarak gitmesini istiyor. Bu yüzden sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı.

Luan Peres baba olduLuan Peres baba oldu

12 Numara’dan Ali Koç ve Arda Güler’e mektup

12 Numara, Twitter üzerinden açık mektup yayınladı. Yapılan paylaşımda, “Yuvada kal Arda! Yazacak kocaman bir tarihin var… Avrupa hayali için daha çok zamanın olacak…” denildi.

3 kulüpten teklif geldi

Arda Güler’e üç farklı kulüpten ciddi teklif geldi. Fransız dev Paris Saint Germain, Hollandalı genç avcısı Ajax ve Portekiz’in köklü takımlarından Benfica, Arda Güler için teklifte bulundu. Bu sezon 35 maçta 6 gol atan ve 7 asist yapan Arda Güler’in Fenerbahçe ile ilgili kesin kararını çok yakın zamanda vermesi bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.