Beşiktaş’tan Mehmet Büyükekşi’ye gözdağı! Kupa ziyarete vesile oldu

Beşiktaş yöneticileri Mete Vardar ve Onur Göçmez Türkiye Kupası kura çekimi için gittikleri Riva'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile hakemleri görüştü. Göçmez 'İletişimle bu sorunu çözemezsek farklı yöntemlerin olduğunu da biliyoruz' dedi.

Spor 13 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Mete Vardar ve Onur Göçmez, TFF Başkanı Büyükekşi ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar ve yönetik kurulu üyesi Onur Göçmez Türkiye kupası kura çekimi için gittikleri Riva’da federasyon başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştü. Büyükekşi siyah beyazlılardan gelen geçen hafta içinde gelen görüşme talebini Türkiye Kupası’nda Antalyaspor-Beşiktaş maçı olduğu gerekçesiyle kabul etmemişti.

Beşiktaş yöneticileri Büyükekşi ile görüşmeden sonra açıklama yaptı. Mete Vardar şunları söyledi: “Mehmet Büyükekşi’yle sadece Beşiktaş ile ilgili değil Türk futboluyla ilgili konuştuk. Belli konularda güven eksikliği olduğunu söyledik. Biz burada Beşiktaş’ı temsil ediyoruz ama aynı zamanda taraftarız, taraftarların taleplerini biliyoruz. Evlerimizde de Beşiktaş konuşuyoruz. İletişim oluşturmamız lazım. Çok değerli bir toplantı yaptığımızı düşünüyoruz. Türk futbolundaki konuları gündeme getirdik. Sayın başkan da bunları not aldı, değerlendireceğini söyledi.”

İmza şovunda ilginç sözler: Beşiktaş kaderi onun kaderiİmza şovunda ilginç sözler: Beşiktaş kaderi onun kaderi

Türk futbolunda güven eksikliği olduğunu belirten Vardar Büyükekşi’ye kendilerine verilen somut hakem hatalarını gündeme getirdiklerini söyledi. Beşiktaş Asbaşkanı “Sadece sportif değil, sosyal konularla ilgili de konuştuk. Semih Kılıçsoy’un boynuna dirsek atılması, Pendikspor maçında 45 metre ileriden taç atışı kullanılması, Sivasspor maçındaki VAR hakeminin müdahalesi gibi yüzlerce konu var. Kendisi bize Beşiktaş’a uzak olmadığını ifade etti. Türk futbolu için, yarınlarımız için güzel bir toplantı oldu. Hasan Arat başkanımız ve 13 kişilik yönetim kurulumuzun ikinci ayı. Türk futboluna büyük katkılarımız olacaktır. Onur Göçmez asbaşkanımızla beraber TFF ilişkilerini biz yöneteceğiz. Bugün bir başlangıçtı ve önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Onur Göçmez ise şöyle konuştu: “Bizim için hem lig hem de kupa yeniden başlıyor. Hedefimiz kupayı almak, ligde de en iyi seviyede olmak. Federasyon başkanımıza VAR’la ilgili problemlerden, ciddi sorunlar olduğundan bahsettik. Bu konuya değinilmesi gerektiğini ifade ettik. Bizler Beşiktaş’ın adamıyız, Türk futboluna fayda sağlamak istiyoruz. Tek istediğimiz adalet ve eşitlik. Bundan sonra her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyoruz.”

Federasyonla iletişim kurarak sorunları çözmek istediklerini de vurgulayan Göçmez “Mete başkanımızın söylediği gibi iletişim sanattır. Biz Beşiktaş camiasını temsil ediyoruz. İletişime inanıyoruz. İletişimle bu sorunu çözemezsek farklı yöntemlerin olduğunu da biliyoruz. İletişim, insanlara saygı duymak ve sevgiyi ortaya koymanın önemli bir temel olduğunu düşünüyoruz. Biz Beşiktaş olarak büyük bir camiayız, Türk futbolunun da en önemli camialarındanız. Bir şeyleri temsil ederken bu duruşu sergilemek lazım. Gerekli notlarımızı ilettik. Bundan sonra da adalet ve eşitlik kapsamında güzel şeyler olacağına inanıyoruz” dedi.

Beşiktaş, TFF limitlerini böyle aştı! Samet Aybaba'dan al haberiBeşiktaş, TFF limitlerini böyle aştı! Samet Aybaba’dan al haberi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.