Beşiktaş’tan yalanlama

Beşiktaş, A Milli Takımın eski menajeri olan Can Çobanoğlu’nun, Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı olduğu şeklindeki haberleri yalanladı.

Spor 20 Eylül 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Beşiktaş Token iş birliğini duyurdu.

Beşiktaş, Can Çobanoğlu’nun sosyal medyada iddia edilenlerin aksine kulüp bünyesinde hiçbir şekilde çalışmadığını resmi sitesinden açıkladı. Yapılan açıklamada “Türk sporuna uzun yıllar boyunca hizmet etmiş olan A Milli Futbol Takımımızın eski menajeri Can Çobanoğlu’nun Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı olduğu yönünde basında ve dijital medyada yer alan haberler tamamen asılsızdır.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, akrabası ve aile dostu olan, ağabey-kardeş ilişkisi içinde bulunduğu Can Çobanoğlu’ndan herhangi bir danışmanlık hizmeti almamakta, Çobanoğlu’nun Kulübümüz bünyesinde herhangi bir görevi bulunmamaktadır.

Taraftarlarımızdan, uzun bir süredir devam eden karalama kampanyasının bir parçası niteliğindeki bu tarz maksatlı haberlere itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.” ifadelerine yer verildi.

Ahmet Nur Çebi: Ben ekonomistimAhmet Nur Çebi: Ben ekonomistim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.