Büyükekşi duyurdu: Yabancı kuralı için 5 yıllık plan yolda

Kayserispor Kulübü’nü ziyaret eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, yabancı kuralı için 5 senelik planları olduğunu dile getirdi.

Spor 18 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Büyükekşi, yabancı kuralı hakkındaki planlarını açıkladı.

Türk futbolundaki en büyük bilinmezlerden biri yabancı kuralının akıbetiydi. Son olarak kuralın aynen bu seneki gibi 8+3 şeklinde devam edeceği duyuruldu.

Mehmet Büyükekşi, Kayserispor Kulübü’nü ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamalarda duruma açıklı getirdi. Büyükekşi, normal şartlarda hayata geçirmek istedikleri 5 senelik planlarının olduğunu açıkladı. TFF Başkanı açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Bizim 5 yıllık planımız vardı ama Kulüpler Birliği ile yaptığımız toplantıda bunun en azından bu yıl deprem yaşadık malum…  İki takımımız çekildi, kasım ayında Dünya Kupası için ara verdik. Arkasından deprem oldu, 3 hafta ara verdik. Süper Lig’de 2 tane toplamda 9 tane takımımız liglerden çekildi. O yüzden %100 verim olamadı. Bir yıl daha aynı şekilde devam etme kararı aldık. 5 yıllık plan için bu sene sonuna kadar bir araya gelip bir sonuca bağlamayı hep birlikte yapacağımız çalışmayla kamuoyuna duyuracağız.”

Yabancı sayısı için karar çıktı! Oyna devam...Yabancı sayısı için karar çıktı! Oyna devam…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.