‘Demirel istifa etti’ iddialarına Hatay’dan yanıt

Süper Lig'de kötü gidişe dur diyemeyen ekiplerden Hatayspor'da Volkan Demirel'in görevine devam edip etmeyeceği soru işaretiydi. Yönetimden açıklama geldi.

Spor 27 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Volkan Demirel Hatay'da kalıyor.

Dün gün içinde Hatayspor antrenörü Volkan Demirel’in kulüp yönetimine istifasını sunduğu haberleri yayıldı. Bu haberlere Hatayspor yönetiminden yalanlama geldi. Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz “Zaman zaman bize yorulduğunu söylüyor. Ama istifa söz konusu değil. Bize herhangi bir şey söylemedi ve istifaya dair de bir şey gelmedi. Zaten gelse de kabul etmeyeceğiz. Hocamızın yaptıklarını asla unutmayacağız. Hatayspor’un sahaya çıkması bile çok büyük başarıdır. Bizim gündemimizde hocamızla yolları ayırma gibi durum söz konusu değil” dedi.

Süper Lig’deki son beş maçında sahadan galip ayrılamayan Hatay’da Volkan Demirel Beşiktaş karşısındaki mağlubiyetin ardından “Mağlubiyetin tüm sorumlusu benim. İçeride oynadığımız bir Kayserispor maçında, bir de bu maçta çok kötü oynadık. Bunun sorumlusu benim. İçimden çok söylemek şey geliyor. Bu takımı kuran benim. Fazla da bir şey yok benim adıma. Aslında konuşmak istiyorum ama… Beşiktaş’ı da tebrik ederim. Bu ülkenin önemli takımlarından biri, her zaman saygı duyulmalı” demişti.

Beşiktaş'ın golcüsü Colley onları hatırlattı: İşte Süper Lig'in golcü stoperleriBeşiktaş’ın golcüsü Colley onları hatırlattı: İşte Süper Lig’in golcü stoperleri

Hatayspor Süper Lig’de oynadığı 17 maçta dört galibiyet, yedi beraberlik, altı mağlubiyet sonucu topladığı 19 puanla 13. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de aksiyon dolu ilk devre böyle geride kaldıSüper Lig’de aksiyon dolu ilk devre böyle geride kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.