Denizlisporlu Emre top toplayıcının telefonunu kurtarmış meğer

Elinde telefonla maça devam ettiği görüntülerle sosyal medyada olay olan Emre Sağlık telefonu yerde bulduğunu, sonra telefonun sahibinin top toplayıcı çocuklardan biri olduğunu öğrendiğini açıkladı.

Spor 7 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Denizlisporlu Emre Sağlık'ın maç sırasında elinde tuttuğu telefon top toplayıcı çocuğunmuş.

4 Şubat tarihinde Denizlispor ve Etimesgut Şekerspor arasında oynanan maçta Denizlisporlu Emre Sağlık bir süre elinde telefonla maça devam etti. Oyunun durduğu ilk anda telefonu kenara bırakan Sağlık’ın bu görüntüsünü biri sosyal medyada paylaştı. Paylaşımdan sonra da Sağlık’ın ne yaptığı, neden elinde telefon olduğu sorgulandı.

Futbolcu durumu Anadolu Ajansı muhabirlerine açıkladı ve “Olay ikinci yarının başında yaşandı. Telefonu sahada buldum, kenara vermek istedim. O sırada atak gelince telefon elimde kaldı. Ezilecekti, ben de aldım. O sırada da kenara bırakmaya fırsatım olmadı, atak yiyorduk. Sonra rakipten topu dışarıya atmasını rica ettim, sağ olsunlar attılar. Ardından da top toplayıcı çocuğa teslim ettim” diye konuştu.

Daha sonra telefonun top toplayıcıya ait olduğunu öğrendiğini anlatan Emre “Devre arasında düşürmüş herhalde. Herkesin başına gelebilecek bir şey” dedi.

Fenerbahçe Fred'in durumuna iki hafta daha bakacakFenerbahçe Fred’in durumuna iki hafta daha bakacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.