Derbide 2 bin 400 Fenerbahçe taraftarı olacak

Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park'ta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçında 2 bin 400 Fenerbahçe taraftarının deplasman tribününde olacağı kararlaştırıldı.

Spor 7 Mayıs 2024
Fenerbahçe taraftarı Galatasaray deplasmanında stadyumda olacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe kıyasıya bir şampiyonluk yarışının son virajında. Üç hafta kala 6 puan önde olan Galatasaray şampiyonluğa yalnızca 4 puan uzaklıkta. Sarı-kırmızılı takım, Karagümrük deplasmanından bir puan çıkardığı takdirde Fenerbahçe karşısında beraberlik alması dahi onları şampiyon yapacak. Galatasaray 37. haftadaki karşılaşmaya şampiyon da çıkabilir. Karagümrük’ü yendikleri ve Fenerbahçe’nin Kayserispor’a karşı sahasında puan kaybettiği senaryoda Cimbom tarihinin 24. şampiyonluğunu ilan edecek.

Süper Lig’de sezonun boyu bu denli kısalmışken son derbi tarihi de yaklaşıyor. TFF’nin henüz tarihini ve saatini açıklamadığı Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için İl Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıdan deplasman seyircisinin stadyuma alınması kararı çıktı. İlk yarıda Fenerbahçe’nin sahasında oynanan maçta da Galatasaray taraftarı rakip stadyumda yerini almış ve deplasman tribününü doldurmuştu. 37. haftada oynanacak karşılaşmada da 2 bin 400 Fenerbahçeli Galatasaray’ın stadı Rams Park’ın deplasman tribününde yerini alacak.

Dursun Özbek: Sporculara borcumuz sıfırDursun Özbek: Sporculara borcumuz sıfır

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.