Detroit Pistons kasım ayında oynadığı 15 maçı da kaybetti

NBA’de heyecan devam ederken sezonun hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden Detroit Pistons, deplasmanda New York Knicks’e 118-112 yenildi ve kasım ayını maç kazanamadan kapadı.

Spor 1 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Pistons mağlubiyetlere dur diyemiyor.

Monty Williams Phoenix Suns’tan ayrıldığında yeni adresi merakla bekleniyordu. Detroit, Dwayne Casey ile yollarını ayırmış, yeniden yapılanma döneminin son raddelerine gelirken Williams’la rekor kontrata anlaştı. Hoca, 6 sene için yaklaşık 80 milyon dolar kazanacaktı ve bu, anlaşmanın yapıldığı gün NBA rekoruydu.

Macera hiç de iki tarafın istediği gibi başlamadı. Pistons’ta Cade Cunningham sakatlığını atlatıp dönmüş, Jalen Duren, Jaden Ivey, Ausar Thompson gibi yıldız adayları da aç bir şekilde sezona başlamıştı. İlk 3 maçta alınan 2 galibiyet iyiye işaretti. Ancak devamı büyük hayal kırıklığı oldu. Ekim ayını yenilerek kapatan ekip kasım ayına da istediği gibi başlayamadı. Son olarak dün New York Knicks’e konuk olan takım 118-112 ile mağlup oldu. Bu, Detroit’in üst üste 16. mağlubiyeti anlamına geliyordu. Doğu Konferansı ekibi bu sonuçla birlikte koskoca kasım ayını galibiyet alamadan kapadı. Pistons’ta Cunningham 31 sayı atarken Killian Hayes 23 sayı üretti. New York cephesinde Julius Randles 29 sayı, 10 ribaunt ve 8 asistle oynadı.

Muhteşem maç Fenerbahçe'nin... Real Madrid'in apoleti söküldüMuhteşem maç Fenerbahçe’nin… Real Madrid’in apoleti söküldü

Pistons’ın 5 maçlık fikstüründe görece galibiyet alabileceği tek maç iç sahadaki Memphis Grizzlies karşılaşması. Takım onun dışında Cavaliers, Magic, Pacers, 76ers’la oynayacak. Bu takımların tamamı belli açılardan iddialı ve formda ekipler.

Cedi’li Spurs son nefeste yıkıldı

Gecenin bir diğer maçında Cedi Osman’ın formasını giydiği San Antonio Spurs, Atlanta Hawks’la karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Hawks 137-135 kazandı. Hawks’ta Trae Young olağanüstü oynadı ve 45 sayı, 14 asist üretti. Dejounte Murray ise 24 sayı attı. Spurs cephesinde Victor Wembanyama 21 sayı, 12 ribaunt, Keldon Johnson 22 sayı, 11 ribauntla oynarken Jeremy Sochan 33 sayı attı. Cedi kenardan gelerek 15 dakika sahada kaldı 7’de 1 saha içi isabetiyle 3 sayı, 1 ribaunt, 2 asist üretti.

Anadolu Efes'ten forvet takviyesiAnadolu Efes’ten forvet takviyesi

Gecenin diğer sonuçları:

Cleveland Cavaliers – Portland Trail Blazers 95-103

Miami Heat – Indiana Pacers 142-132

Brooklyn Nets – Charlotte Hornets 128-129

Oklahoma City Thunder – Los Angeles Lakers 133-110

Minnesota Timberwolves – Utah Jazz 101-90

Chicago Bulls – Milwaukee Bucks 120-113

Golden State Warriors – Los Angeles Clippers 120-114

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.