Diagne Karagümrük’ü önce galibiyete taşıdı, sonra ayrıldığını açıkladı

Karagümrük, Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek sezonu kapadı. İki gol atan Mbaye Diagne, maç sonrası Karagümrük'ten ayrıldığını söyledi, Türkiye'de kalacağı sinyalini verdi.

Spor 7 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Diagne yaptığı dubleyle sezonu 25 golle tamamladı.

İki İstanbul takımı Karagümrük ile Kasımpaşa sezonun son maçına stressiz çıktı. Özellikle Kasımpaşa ligde kalmanın rahatlığıyla oynadı. Bunu iyi değerlendiren Karagümrük Lobjanidze’nin 14. dakikada attığı golle öne geçti. Devre 1-0 sona erdi. İkinci yarıda sahneye golcü Mbaye Diagne çıktı. 67 ve 82’de filelere gönderdiği toplarla takımını 3-0’lık galibiyete taşıdı.

Arda Turan'ın geleceği netleştiArda Turan’ın geleceği netleşti

Trabzonspor’dan teklif var

Maçın yıldızı Diagne karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada kontratının bittiğini belirterek “Buradan ayrılıyorum. Büyük ihtimalle Türkiye’de kalabilirim. Avrupa’ya da açığım. Burası her zaman benim için güzel bir opsiyon. Bunları konuşabileceğimiz dakikalar geldi artık. Değerlendireceğiz” dedi. 31 yaşındaki Senegalli futbolcu, bu sezon Karagümrük formasıyla 35 maçta süre aldı, 25 gol atarken 6 asist yaptı. Diagne’ye Türkiye’den teklif yapan takımın Trabzonspor olduğu öğrenildi.

Futboldan bir Zlatan geçtiFutboldan bir Zlatan geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.