Edin Dzeko’dan Beşiktaş itirafı

Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, yaptığı açıklamalarda iki sene önce Beşiktaş'ın da kendisine ilgi duyduğunu ve teklif aldığını belirtti.

Spor 21 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Edin Dzeko'dan Beşiktaş itirafı geldi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Edin Dzeko İstanbul’daki kariyerine hızlı başladı. Gaziantep FK maçında attığı gollerle takımına 3 puan kazandıran yıldız isim Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu. Dzeko, 2 sene önce Beşiktaş’tan da teklif aldığını itiraf etti. Tecrübeli oyuncu “Türkiye’de sadece Fenerbahçe beni istedi. 2 sene önce Beşiktaş’ın da bir ilgisi olmuştu. Fenerbahçe yönetimi ile 2 sene önce konuşmuştuk. Fenerbahçe gibi bir takımın 9 sene şampiyon olamaması, mümkün olmamalı. Bu da benim buraya gelmem için büyük bir motivasyon ve meydan okumaydı. Sadece saha içerisinde değil, saha dışında da kalitemle insanları mutlu edebilmek, bu mantaliteyi ve kaliteyi buraya getirebilmek önemli. Çünkü bu takımın her sene kupaları kazanmaya ihtiyacı var.” açıklamasında bulundu.

Dzeko, Başkan Ali Koç’un kulübe duyduğu aşktan da bahsetti ve “Başkanla görüştüğümde o da çok istekliydi. Kulübe aşık ve bu kulübün şampiyon olmasını istiyor. Bana aynı şeyi söyledi. ‘Sana saha içerisinde ve saha dışında da ihtiyacımız var. Mantalitene de’ dedi. Takıma yardım edecek başka oyuncular da katıldı…” dedi.

Merih Demiral maaş rekoru kırdı, El Ahli'den Türkçe karşılamaMerih Demiral maaş rekoru kırdı, El Ahli’den Türkçe karşılama

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.