Fenerbahçe kamp programını açıkladı: Üç hazırlık maçı

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig ikincisi olarak bitiren Fenerbahçe yeni sezonu açmaya hazırlanıyor. Jose Mourinho yönetimindeki ekip 22 Haziran'da toplanacak.

Spor 14 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Fenerbahçe'de yeni sezon 22 Haziran'da başlıyor.

Avrupa futbolu, Almanya’daki Avrupa Futbol Şampiyonası’na kilitlendi. Ancak bu süreçte kulüpler yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam edecekler. Geçtiğimiz sezon 99 puanla ikinci olan ve Konferans Ligi’nde çeyrek finale kadar ilerleyen Fenerbahçe, yeni sezonu 22 Haziran’da açacak.

Sezonun bitimiyle İsmail Kartal’la yollarını ayıran sarı-lacivertliler teknik direktörlük koltuğuna futbol tarihinin en ikonik teknik patronlarından Jose Mourinho’yu oturtmuştu. Transfer çalışmalarına da başlayan Kanarya’nın Karagümrüklü Levent Mercan’la dört yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Kanarya, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turuyla resmi olarak açacağı yeni sezon temmuzun son haftası itibariyle başlayacak. Resmi karşılaşmalar öncesi Fenerbahçe’nin hazırlık dönemiyse 22 Haziran’da İstanbul’da Jose Mourinho liderliğinde start alacak. Kanarya’nın Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden yedi futbolcusu bulunuyor.

Kulüpten yapılan açıklamada “2024-25 sezonuna 22 Haziran 2024 tarihinde Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetiminde başlayacak Futbol A Takımımızın, Avusturya Kampı çerçevesinde oynayacağı hazırlık maçları programı belli oldu” dendi.

Jose Mourinho ilk dersi futbol basınına verdi Jose Mourinho ilk dersi futbol basınına verdi 

İşte hazırlık maçı programı

6 Temmuz Cumartesi:

Fenerbahçe – Admira Wacker
19:00
BSFZ ARENA

10 Temmuz Çarşamba:

Fenerbahçe – Hajduk Split
19:00
Merkur Arena

13 Temmuz Cumartesi:

Fenerbahçe – Strasbourg
18:30
Merkur Arena

Bunlara ek “Futbol Takımımız, 13 Temmuz 2024 tarihinde oynayacağı maç sonrasında hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul’a dönecektir” dendi. Kulüp, karşılaşmalara dair bilet satış bilgilerinin daha sonra paylaşılacağını da duyurdu.

Ali Koç yönetimi mazbatasını aldı, görev dağılımı belli olduAli Koç yönetimi mazbatasını aldı, görev dağılımı belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.