Fenerbahçe, Karşıyaka karşısında moral buldu: Efes zirveyi bırakmıyor

EuroLeague'de Zalgiris Kaunas'a 98-74 mağlup olan Fenerbahçe Süper Lig'de Karşıyaka'yı 93-63 yenerek moral depoladı. Anadolu Efes evinde Bodrumspor'u geçip zirvedeki yerini kaptırmadı.

Spor 22 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, Karşıyaka'yı farklı geçti.

Sarunas Jasikevicius yönetiminde ligde yenilgisi olmayan Fenerbahçe, bu seriyi istediği gibi geçmeyen Zalgiris Kaunas maçı sonrası devam ettirmek istiyordu. Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka’yı ağırlayan Kanarya ikinci çeyrekte oyuna ağırlığını koydu ve devreyi 45-30 önde bitirdi. Üçüncü çeyrekte ayağını gazdan çekmeyen takım sahadan 93-63 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla 17. haftada 14. kez kazandı. Karşıyaka 6. kez yenildi. Üst üste 6. galibiyetini alan sarı-lacivertlilerde Sertaç Şanlı 17 sayı attı, Giorgos Papagiannis 14, Johnathan Motley 12 sayıyla oynadılar. Karşıyaka’da Vernon Carey’nin 18 sayısı yetersiz kaldı.

Bir başka EuroLeague takımı Anadolu Efes, sahasında Ahmet Çakı’nın Bodrumspor’unu konuk etti. Muğla ekibi maça çok iyi başladı özellikle ikinci çeyrekteki oyunla beraber devreyi 45-35 önde bitirdi. Efes üçüncü çeyrekte kendine geldi ve 61-59 öne geçti. Maçı da iyi kapatan lacivert-beyazlılar 17. maçında 15. kez kazandı. Bodrum 12. kez yenildi. Efes’te Darius Thompson 27 sayı ve 6 asistle galibiyetin mimarı oldu. Daniel Oturu 15 sayı ve 8 ribauntla oynadı. Bodrum’da Amar Alibegovic 15 sayı üretirken Dominic Artis 14 sayı attı.

NBA devlerinin koçunu Galatasaray'daki koçu anlattı: Arkasında gözü vardıNBA devlerinin koçunu Galatasaray’daki koçu anlattı: Arkasında gözü vardı

Süper Lig’de günün diğer sonuçları:

Darüşşafaka-Bursaspor 94-85

Türk Telekom-Büyükçekmece 71-74

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.