Fenerbahçe zorlandığı maçta apolet korudu… Galatasaray evinde rahat

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde gün iki maçla geçildi. Fenerbahçe ve Galatasaray kendi evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerini eli boş gönderdi.

Spor 22 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe ve Galatasaray sahasını korudu.

Günün ilk maçında Botaş’ı ağırlayan lig lideri Fenerbahçe zorlu mücadelede rakibini 84-82 mağlup etti. Bu sonuçla namağlup unvanını koruyan sarı-lacivertliler rakibi de küme düşme hattına doğru itmiş oldu. Fenerbahçe’de Emma Meeseman 22 sayı altı ribaunt ve altı asistlik performans sergilerken Ayperi Onar da 14 sayı dört ribaunt ve dört asistle galibiyette rol oynadı. Botaş’ta ise Allen 28 ve Reimer’in 23 sayılık performansları kazanmak için yeterli olmadı.

İstanbul’da oynanan bir diğer müsabakada Galatasaray Bursa Uludağ Basketbol’u 74-62’lik skorla geçti. Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan maçta Galatasaray’a galibiyeti getiren performans 21 sayıyla maçı tamamlayan Nalyssa Smith’ten gelirken Bursa temsilcisinde Tuğba Poyraz maçı 14 sayıyla noktaladı.

Sarı-kırmızılılar bu sonuçla maç fazlasıyla Beşiktaş’ı geçip ligde altıncı sıraya yükseldi. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 21’inci hafta yarın oynanacak Kayseri Basket – Emlak Konut maçıyla noktalanacak.

Galatasaray ve Beşiktaş İstanbul'a şen dönüyorGalatasaray ve Beşiktaş İstanbul’a şen dönüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.