Fenerbahçe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışması

Fenerbahçe üyesi Burhan Özbilgin, "Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak diyorlar. Fenerbahçe en büyük zararı Erdoğan'dan gördü" dedi. Kongre üyeleri Bilgi'ye alkışlayarak destek verdi.

Spor 18 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Burhan Özbilgin'in konuşması Fenerbahçe üyelerince alkışlandı.

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu, hararetli konuşmalara sahne oldu. Ataşehir’deki Ülker Arena Spor ve Etkinlik Alanı’nda yapılan mali genel kurulda kürsüye gelen Fenerbahçe Kongre Üyesi Burhan Özbilgin’in konuşması büyük alkış aldı. Özbilgin, “Cumhurbaşkanımız Galatasaray’ı tebrik etmiş, siyasete girmediği için. Ben şimdi buradan sayın Cumhurbaşkanımıza soruyorum: Trabzonspor şampiyon senin bakanların protokolde değil de niye tribündeydi? Niye tribündeydi? Ben onu soruyorum. Fenerbahçe tribünlerinde hiçbir bakanın yoktu. O kadar kongresi üye o kadar bakanın var” dedi.

Fenerbahçe'de olaylı gün! Yerli teknik direktör, istifa, kavga...Fenerbahçe’de olaylı gün! Yerli teknik direktör, istifa, kavga…

Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi de olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kimliğinden ötürü yarar görmediklerini belirten Özbilgin şunları söyledi:  “Fenerbahçe taraftarı ve herkes diyor ki ‘Sayın Tayyip Erdoğan, Fenerbahçeli, Fenerbahçe’yi şampiyon yapacak’… En büyük zararı biz Tayyip Erdoğan’dan gördük, görmeye de devam ediyoruz. İster beni buradan mahkemeye versinler, sonuna kadar Fenerbahçe için varım, Fenerbahçe için ölmeye de hazırım.”

Trabzonspor’un şampiyonluğunda bakanların selfiesi tartışılıyor.

Bakanlardan şampiyonluk selfiesi

2021-22 sezonunda Trabzonspor şampiyon olduunda dönemin bakanları Süleyman Soylu, Mustafa Varank, Adil Karaismailoğlu ve Mustafa Muş, sahanın içinden şampiyonluk selfie’si çekip paylaşmıştı.

Galatasaray başkanı yöneticileri ve futbolcular, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şampiyonluk kupasıyla ziyaret etti.

Erdoğan, Galatasaray heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonluk kupasıyla birlikte kendisini ziyaret eden Galatasaray yönetimini kabulünde yaptığı konuşmada, “Bilhassa siyasi tartışma ve mücadelenin spor müsabakalarının dışında tutulması milletimizin huzuru açısından büyük önem arz ediyor. Galatasaray Kulübü’nün sergilediği hassasiyeti takdirle karşılıyorum. Bu tavrınızı önümüzdeki sezon boyunca da sürdürmenizi bekliyorum” demişti.

Devlet Bahçeli, ‘Hükümet istifa’ sloganından sonra Beşiktaş’ı bırakıp Karagümrük’ü desteklemeye başladığını söyledi.

Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden istifa etti

Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünleri yaşanan büyük depremin ilk günlerindeki yardım çalışmalarının hızlı olmaması nedeniyle protesto mahiyetinde tezahüratlar yaparak “Hükümet istifa” diye bağırmıştı. Galatasaray tribünleriyse bu yönde bir reaksiyon vermedi. Hatta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyah beyazlı taraftarların protestosu nedeniyle Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Bahçeli, kısa bir süre sonra da Karagümrük üyesi olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe 5 yıldızlı armayı tescil ettirdi, kombinelerde devrim gibi karar... İşte borçFenerbahçe 5 yıldızlı armayı tescil ettirdi, kombinelerde devrim gibi karar… İşte borç

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.