Galatasaray Ayçin Akyol’la iki sene sözleşme uzattı

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı milli orta oyuncu Ayçin Akyol'un sözleşmesini iki sene uzattığını açıkladı.

Spor 27 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Ayçin'den Galatasaray'a iki senelik imza.

Galatasaray’dan kadın voleybolunda bir kritik imza daha geldi. Geçtiğimiz günlerde milli yıldız İlkin Aydın’la sözleşme uzatan takım şimdi de milli orta oyuncu Ayçin Akyol’la anlaştı.

Akyol’un Galatasaray’la birlikteliği iki sene daha devam edecek. Kendini iki sene daha Galatasaray’a bağlayan sözleşmeye imza atan Akyol “Öncelikle bu muhteşem camianın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile hikayeme devam ettiğim için çok mutluyum. Kulübümüzün tüm fertlerine ve taraftarlarımıza bana duydukları güven için çok teşekkür ederim. Bu güveni boşa çıkarmamak, aslanlar gibi sahada mücadelemi vermek için buradayım. Galatasaray benim için sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir tutku, sevda, çocukluk aşkımsın diyen milyonların armasını göğsümde taşımak benim için büyük bir onur” dedi.

Akyol’un anlaşmayı imzaladığı anlarda yanında bulunan Başkan Dursun Özbek de “Ayçin, Galatasaray sevgisini ve Galatasaray vizyonunu çok iyi ifade etti. Ben çok memnunum. Kadın Voleybol Takımımıza büyük katkı veren milli sporcumuz. Bu mukavele hem kendisi için hem kulüp için hayırlı olsun. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Olimpiyatlar’da da Ayçin’i izleyeceğiz. Galatasaray’ın gururudur. Kendisine aynı şekilde Galatasaray sevgisiyle devam etmesini, milli takıma da büyük katkı vermesini istiyorum. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu. Ayçin Karayolları’nda beş sezon geçirdikten sonra 2022-23 sezonu başında Galatasaray’a transfer olmuştu.

İlkin Aydın Galatasaray'la iki sene dahaİlkin Aydın Galatasaray’la iki sene daha

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.