Galatasaray’ın Ljubljana kadrosu belli: Icardi ve Zaha sahne alıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile karşılaşacağı maçta kullanacağı kadroyu UEFA'ya bildirdi. Kadroda yeni transferlerden Mauro Icardi ve Wilfried Zaha da yer aldı.

Spor 5 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

2023-24 sezonunda ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek için mücadele eden Galatasaray, Zalgiris’i eleyerek 3. ön eleme turuna yükseldi. Sarı-kırmızılılar Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana’yla eşleşti.

Cim-Bom bu maça çıkacak kadroyu UEFA’ya bildirdi. Söz konusu kadroda yeni transferlerden Wilfried Zaha ve Mauro Icardi yer aldı. Bir diğer yeni transfer Günay Güvenç de kadroya alındı. Sarı-kırmızılı ekipte takımdan ayrılması gündemde olan Olimpiu Morutan, Emre Kılınç ve Yusuf Demir yer almadı. Ayrıca yeni transferlerden Kerem Demirbay da kadroya dahil edilmedi.

Avrupa'da dört dörtlük hafta! Rakipler belli oldu, İsviçre'nin ensesinin dibine geldikAvrupa’da dört dörtlük hafta! Rakipler belli oldu, İsviçre’nin ensesinin dibine geldik

İşte Galatasaray’ın A listesi: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz ve Cedric Bakambu bulunuyor. B listede ise genç oyuncular Jankat Yılmaz, Ali Turap Bülbül, Metehan Baltacı, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman ve Baran Demiroğlu.

Galatasaray, 3. ön eleme turu ilk maçında Olimpija Ljubljana ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele 8 Ağustos Salı günü saat 22:00’de başlayacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçına İsveçli hakemGalatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçına İsveçli hakem

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.