Galatasaraylı Özdoğan’dan Süper Kupa yorumu: Bir tek Ali Koç konuşmadı

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Özdoğan, Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanmasıyla alakalı yorum yaptı ve konu hakkında Fenerbahçe Ali Koç'un bir açıklamasının olmadığını belirtti.

Spor 8 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Ahmet Özdoğan'da Ali Koç'a mesaj.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının yeri konusunda tartışmalar sürüyor. 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan’da oynanması kararlaştırılan maçın Türkiye’ye alınması için açıklamalar devam ediyor.

Son olarak Galatasaray eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Özdoğan Radyospor’a konuşarak topu Ali Koç’a attı ve “Camialar olarak İstanbul veya Türkiye’de bir Süper Kupa finali oynamak istiyoruz. Galatasaray camiası dün divanıyla, yönetimiyle bu işin arkasında olduğunu söyledi. Büyükekşi ‘ben iki kulüple de görüştüm, onlar istiyor’ dedi. Fenerbahçe de yüksek divan kurulunda Türkiye’de oynanmasını istediğini söyledi. Bir tek Ali Koç’un açıklaması yok ortada. O da Türkiye’de oynanmasını istediğini açıklarsa Türkiye’de oynanır.” dedi.

Galatasaray Divan Kurulu gizlendi... Özbek, Ali Koç'a yanıt verdiGalatasaray Divan Kurulu gizlendi… Özbek, Ali Koç’a yanıt verdi

Büyükekşi’nin iki takımdan da onay aldığını söyleyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yanlış konuştuğunu belirten Özdoğan Galatasaray’dan öyle bir onay gelmediğini belirtti. Özdoğan ayrıca yalnızca Suudi Arabistan değil yurtdışında oynanmasına karşı olduklarını söyleyerek “Büyükekşi de çıksın açıklasın. ‘Ben konuştum, istiyorlar’ desin. Ben de kimin ne söylediğini söyleyeyim. Ama Büyükekşi, Galatasaray camiasından onay alamamıştır. Sayın Ali Koç bu konuda tek bir yorum yapmamıştır. Şimdi Türkiye’de oynanmasını isteyen tüm spor severler Ali Koç’a bu soruyu yöneltiyor. Çünkü bir tek yorum yapmayan Ali Koç kaldı.” dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'den tarihi mutabakatGalatasaray ve Fenerbahçe’den tarihi mutabakat

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.