Haliç derbisinde kazanan yok

Süper Lig'de 26. haftanın açılış maçında Kasımpaşa ve Karagümrük 1-1 berabere kaldılar ve sahadan birer puanla ayrıldılar.

Spor 17 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Karagümrük ve Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşma 1-1 bitti.

Haftaya 38 puanla 5. sırada başlayan Kasımpaşa, 27 puanla 16. sırada bulunan rakibi Karagümrük’ü sahasında ağırladı. Haliç’in iki yakasındaki semtleri karşı karşıya getiren İstanbul derbisi hızlı başladı.

Karagümrük henüz 4. dakikada Emre Mor’la gole yaklaştı ancak başarılı olamadılar. 8. dakikada Karagümrük’ün sol beki Levent Mercan topu Mendes’le buluşturdu ancak Mendes’in top auta gitti. Maçta gol perdesi 11. dakikada açıldı. Hajradinovic’in sağ taraftan kullandığı kornerde Da Costa ön direkte kafayı vurdu, top ağlara gitti, Kasımpaşa öne geçti.

Ancak maça iyi başlayan Karagümrük devreyi de iyi kapatan ekip oldu. 38. dakikada Güven Yalçın kullanılan kornerde topla buluştu. Pasını Eysseric’e attı. Eysseric’in vuruşuyla top ağlara gitti durum 1-1’e geldi. İlk yarı böyle bitti.

İkinci yarı ilk yarıya nazaran daha az pozisyonlu geçti. Ev sahibi Kasımpaşa, 78. dakikada Winck ile öne geçmeyi başardı. Ancak VAR incelemesi sonrası elle oynama gerekçesiyle Kadir Sağlam bu golü iptal etti. Karşılaşmanın kalan bölümünde gol olmadı. Paşa 39 puanla 5. sırada kalırken Karagümrük 28 puan ve maç fazlasıyla 14. sıraya çıktı.

TFF duyurdu: VAR konuşmaları yayınlanacakTFF duyurdu: VAR konuşmaları yayınlanacak

Galatasaray ile birlikte Türkiye de kazandı: Fark açıldıGalatasaray ile birlikte Türkiye de kazandı: Fark açıldı

Seyrantepe'de son anda 'tango'... Galatasaray avantajı kaptıSeyrantepe’de son anda ‘tango’… Galatasaray avantajı kaptı

Galatasaray'da sağ bek sakata geldiGalatasaray’da sağ bek sakata geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.