İrfan Can Kahveci’nin menajeri: Türk taraftar maç boyu İrfan ve ailesine küfretti

Fenerbahçe’nin Nordsjaelland’a 6-1 yenildiği karşılaşmanın son düdüğüyle beraber İrfan Can Kahveci tribündeki bir taraftarla tartışma yaşadı. Tartışmanın detaylarını İrfan Can’ın temsilcisi Batur Altıparmak anlattı.

Spor 2 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
İrfan Can Kahveci'nin menajeri maç sonu tartışmasına dair konuştu.

Fenerbahçe, Konferans Ligi H Grubu 5. hafta maçında Nordsjaelland’a 6-1 yenildi ve tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini aldı. Maç sonu dikkat çeken manzaralardan biri İrfan Can Kahveci’nin Nordsjaelland tribünleriyle yaşadığı takışmaydı. Kamuoyu bu durumu oyuncunun Fenerbahçe taraftarıyla tartışması olarak yorumladı.

Konu hakkında İrfan Can’ın menajeri Sports Digitale’e konuştu. Batur Altıparmak “Maç başından beri, ısınmalar dahil Nordsjælland tribününde bulunan bir Türk taraftar, İrfan Can’a ve ailesine küfrediyor. İrfan da oyuna girerken; ‘Maç sonu görüşürüz’ diyor. Maç sonunda tribündeki o arkadaş, küfürlerine ve tahriklerine devam ediyor. İrfan da tribüne doğru gidiyor. Orası Fenerbahçe tribünü değil ancak Danimarka’da yaşayan Türklerin de bulunduğu bir blok.” dedi.

İrfan Can Kahveci karşılaşmaya yedek kulübesinde başlamış ve 62. dakikada Cengiz Ünder yerine oyuna dahil olmuştu.

Fenerbahçe'nin hezimeti hiçbir bahaneyle açıklanamazFenerbahçe’nin hezimeti hiçbir bahaneyle açıklanamaz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.