Jesus: İsmail adına çok mutluyum

Hırvatistan maçında gösterdiği performansla göz dolduran milli orta saha İsmial Yüksek övgüleri toplamaya devam ediyor. İsmail'in Fenerbahçe'den eski hocası Jorge Jesus, Yüksek adına fazlasıyla mutlu olduğunu söyledi.

Spor 16 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
İsmail Yüksek ve Jorge Jesus'a övgüler geldi.

Türkiye, Almanya bileti için rezervasyonu Hırvatistan deplasmanıyla yaptı. 1-0 kazanılan karşılaşmanın baş aktörlerinden biri de İsmail Yüksek’ti. İsmail, Modric-Brozovic-Kovacic’li bir kez dünya ikincisi bir kez dünya üçüncüsü olmuş olağanüstü orta sahayı domine etti. Rakibe nefes aldırmayan enerjisiyle geceye damga vuran oyuncunun eski hocası Jorge Jesus da açıklamalarda bulundu.

Sabah’ta yer alan habere göre Jesus “İsmail Yüksek adına çok mutluyum. Hayallerinin gerçekleşmesi için çok çalıştı. Her zaman öğrenmek isteyen bir yapısı var. Hırslı ve çok mücadeleci. Asla pes etmiyor. Aynı şekilde devam ettiği müddetçe çok iyi yerlere geleceğine eminim” dedi.

Sabır ve çalışma fırsatla birleşti: İsmail YüksekSabır ve çalışma fırsatla birleşti: İsmail Yüksek

Uzuner’den hem İsmail hem Jesus övgüsü

Jesus İsmail’e Fenerbahçe forması altında ilk ciddi şansını veren teknik direktördü. İsmail’in bu kadar yükselmesinde büyük payı olan bir diğer isimse onun Gölcükspor’dan teknik direktörü olan Ömer Faruk Uzuner. Uzuner de İsmail’in Fenerbahçe’ye transfer oluş hikayesini şu sözlerle anlattı: “İsmail’i Gölcükspor’dayken Trabzonspor ve Kasımpaşa çok istedi. O dönemde Fenerbahçe’den teklif geldi. Yakından biliyorum, çok iyi bir Fenerbahçeli. Fenerbahçe’ye para bile almasa gideceğini söyledi. Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin kendisiyle yakından ilgilendi. Jorge Jesus olmasaydı, Bursaspor’dan gelmiş adamı kimse oynatmazdı. Bu yüzden ona teşekkür edilmesi gerekiyor. İsmail Yüksek’i Türk futboluna kazandıran hoca Jorge Jesus’tur.”

UEFA'dan İsmail Kartal'a 1 yıl ertelemeli 1 maç cezaUEFA’dan İsmail Kartal’a 1 yıl ertelemeli 1 maç ceza

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.