Kayseri ikinci yarıda açıldı, seriyi 9 yaptı

Süper Lig’in formda ekiplerinden Kayserispor sahasında Pendikspor’u 2-0 yendi. Bu sonuçla beraber Kayseri resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı.

Spor 11 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Kayserispor yenebilene aşk olsun.

Süper Lig’de üçüncülük yarışı nefes kesiyor. Ligin en formda ekiplerinden Kayserispor Pendikspor’la karşılaştı. İlk yarının golsüz geçildiği mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi baskısını artırdı. 61. dakikada Mame Thiam sahneye çıktı, Kayseri öne geçti. İç Anadolu ekibini rahatlatan gol 90+1’de Stephane Bahoken’den geldi. Maçı 2-0 kazanan Kayseri 15 maç sonunda 8 galibiyet 5 beraberlikle puanını 29’a yükseltti. Resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran takım Süper Lig’de de 7 maçlık seri tutturdu. Kayseri haftaya Karagümrük deplasmanına çıkacak ardından Fenerbahçe’yi konuk edecek. Pendik 13 puanla 19. sırada kaldı.

Kayserispor’da başkan Ali Çamlı maçtan sonra “Mücadeleyi ortaya koyduktan sonra bu takım bu ligde layık olduğu yere gelir. Hani o ‘tesadüf’ diyen arkadaşlar var, bu galibiyeti onlara hediye ediyoruz” dedi.

Beşiktaş eski Fenerbahçeliye duacı... Bir tek o ayakta kaldıBeşiktaş eski Fenerbahçeliye duacı… Bir tek o ayakta kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.