Konyaspor’a Hakan Keleş, Alanyaspor’a Fatih Tekke

Teknik direktör değişimine giden Konyaspor Hakan Keleş ile Alanyaspor ise Fatih Tekke ile sözleşme imzaladı.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Hakan Keleş ve Fatih Tekke resmi imzayı attı.

Konyaspor, teknik direktörlük görevine getirilen Hakan Keleş’le sözleşme imzaladı.Büyükşehir Stadyumu’ndaki imza töreninde, Konya Asbaşkanı Mevlüt Karacaoğlu hazır bulundu. Hakan Keleş, 2023-2024 sezonu sonuna kadar yeşilbeyazlı takımın başında olacak.

Fatih Tekke’den 1.5 yıllık imza

Alanyaspor’da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi. Turuncu yeşilli kulüple 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Tekke için Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde tören düzenlendi. Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Fatih hocamı zaten anlatmaya gerek yok. Kendisi bildiğimiz biri. Geçmişte de çok keyifle izlediğimiz bir futbolcuydu. İnşallah bundan sonraki süreçte de teknik direktör olarak Alanyaspor’da başarılı olacaktır. Hem camiamıza hem hocamıza hayırlı olsun” dedi.

TFF'de taşları yerinden oynatacak istifa! Ali Koç: Pisliği temizleyeceğizTFF’de taşları yerinden oynatacak istifa! Ali Koç: Pisliği temizleyeceğiz

Fatih Tekke ise şöyle konuştu: “Bir plan ve organizasyon içerisinde olmak lazım. Bakış açım futbola bu. Alanyaspor buna alışık zaten. Hatta buradan çok önemli teknik adamlar da yetişti, diyebiliriz. Bize güvensinler ama kısa sürede çok şeyin değişmesini beklemek çok akıllıca değil bence. Eksiklerimiz var mı? Evet, var. Elimde sihirli bir değnek var da diyemem. Futbolda böyle bir şey olduğuna inanmıyorum.”

Leyla Ceylan'dan 'İzmir çetesi' açıklaması: FIFA'ya sahte rapor gönderdilerLeyla Ceylan’dan ‘İzmir çetesi’ açıklaması: FIFA’ya sahte rapor gönderdiler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.