Livakovic kaleye geçiyor, Fenerbahçe Antalyaspor’u konuk ediyor

Milli aradan sonra Fenerbahçe, lige Kadıköy'de Antalyaspor maçıyla dönüyor. Yeni transfer Hırvat kaleci Livkovic ilk defa görev alacak. Cezalı İsmail Yüksek ve sakat Bartuğ Elmas oynayamayacak. Ferdi Kadıoğlu ile Emre Mor ise kadroya döndü.

Spor 17 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Dominik Livakovic Fenerbahçe kalesinde siftah yapacak.

Süper Lig lideri Fenerbahçe, sezonun 5. haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Ülker Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig’deki ilk üç maçından galibiyetle ayrılan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turları ile play-off karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmeyerek 9 maçta 9 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, liderliğini sürdürmek istiyor.

Levent Tüzemen ve Ahmet Selim Kul, canlı yayında tartıştı! Fenerbahçe tartışmaya katıldıLevent Tüzemen ve Ahmet Selim Kul, canlı yayında tartıştı! Fenerbahçe tartışmaya katıldı

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Dominik Livakovic de İsmail Kartal’ın şans vermesi halinde Fenerbahçe formasıyla bu maçta ilk kez kaleyi koruyacak. Fenerbahçe’de 3 Eylül’deki Ankaragücü deplasmanında ikinci yarı gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan İsmail Yüksek, cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak. Uzun dönemli sakatlıklarının ardından takımla çalışmaya başlayan Ferdi Kadıoğlu ve Emre Mor’un ise kadroda yer bulması bekleniyor.

Cannavaro yokken 'Canavar' oydu...Cannavaro yokken ‘Canavar’ oydu…

Antalyaspor’da 5 eksik var

Futbol sorumlusu Nuri Şahin yönetiminde Süper Lig’deki ilk dört maçından 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, 3 puanla 14. sırada bulunuyor. Sakatlıkları süren Gerrit Holtmann, Jakub Kałuzinski, Zymer Bytyqi, Ufuk Akyol ile bir süre önce oğlu, kayınvalidesi ve kayınpederi trafik kazasında yaralanan Naldo, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.