Livakovic takımdan ayrılmak istedi, zor ikna edildi…

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşananların yankıları sürüyor. Son olarak Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in yaşananlardan sonra takımdan ayrılmak istediği ancak yöneticiler tarafından ikna edildiği belirtildi.

Spor 22 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Fenerbahçeli Livakovic Trabzonspor maçından sonra takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı Trabzonspor maçı sonrası holiganlar kutlama yapan futbolculara saldırmak amacıyla sahaya indi. Olaylara birçok futbolcu karıştı. Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic bu isimlerden biriydi. Soyunma odasına doğru kaçan Livakovic bir holigan tarafından yumruk yedi.

Olaylar bir dakikalık bir arbedenin ardından takımın soyunma odası koridorlarına girmesiyle yatıştı. Bir süre koridorda süren arbedenin ardından takım üç saat boyunca kilitli kalacağı soyunma odasına geçti. Habertürk’ün haberine göre Dominik Livakovic’in maçın ardından takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Hırvat kaleci maçın oynandığı sırada Trabzonspor tribünlerinden gelen yabancı madde yağmuruna maruz kalmıştı. Livakovic son dakikada sakatlık yaşadığı sırada gelen maddelerden biri çenesine isabet etmişti. Habere göre Hırvat soyunma odasına girer girmez “Benim için burası bitti. Ayrılmak istiyorum” dedi. 29 yaşındaki ismi önce teknik heyet sakinleştirdi, ardından takım arkadaşları ikan etmek için çevresine toplandı. Daha sonra da yöneticiler devreye girdiler ve Livakovic’i ikna ettiler.

Fenerbahçe'den Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusuFenerbahçe’den Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe'nin erteleme talebi sonrası Süper Kupa bilmecesiFenerbahçe’nin erteleme talebi sonrası Süper Kupa bilmecesi

Süper Lig'de 31. hafta programı açıklandıSüper Lig’de 31. hafta programı açıklandı

Süper Kupa'da fikir birliği yok, karar TFF'ninSüper Kupa’da fikir birliği yok, karar TFF’nin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.