Maskeli holigan yurtdışından gelmiş

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya atlayarak Fenerbahçeli futbolculara saldırma girişiminde bulunan maskeli holiganın yurtdışından geldiği tespit edildi.

Spor 19 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren taraftarın kimliği ortaya çıktı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı 3-2 konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda Fenerbahçeli futbolcular orta alanda kutlama yaparlarken sahaya atlayan holiganların saldırısına uğradı.

Holiganlardan birinin maskeli olduğu ve gardını alarak Fenerbahçeli futbolculara doğru gittiği görülmüştü. Güvenlikçilerin etkisiz hale getirdiği saldırganla Osayi Samuel ve Jayden Oosterwolde gibi oyuncular da fiziksel temasa girmişti. Olaylar yaklaşık bir dakika devam etmiş, ardından Fenerbahçeli futbolcular koridora kaçmıştı.

O maskeli kişinin kimliği ortaya çıktı. Sahada yerinden söküp eline aldığı korner direğiyle Fenerbahçeli ekibe koşan kişinin de başkasının Passolig’i ile maça girdiği öğrenilirken tribünden atlayıp yeşil zemine ilk giren 20 yaşındaki maskeli taraftarın adının H.Ç. olduğu, bazı arkadaşlarıyla Almanya’dan gelerek stadyuma girdiği belirlendi.

Polisin Yomra ilçesinde yakalayarak gözaltına aldığı maskeli H.Ç.’nin maçtan dakikalar önce arkadaşlarıyla birlikte maskesiz halde, ellerini yumruk yaparak poz verdiği fotoğrafın sosyal medyada paylaşıldığı ortaya çıktı.

Maskeli şahsın kimliği belli oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.