Pascal Nouma iki çocuğu tekme tokat dövdü… Irkçılık iddiası

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma İstanbul Göktürk'te iki çocuğu tekme tokat dövdü. Darp raporu alan çocukların aileki şikayetçi oldu. Nouma yaşananları kabul ederken kendisine ırkçı sözler söylendiğini iddia etti.

Spor 7 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Fransız Pascal Nouma, ırkçı sözler söylediği gerekçesiyle çocuklardan şikayetçi olacağını söyledi.

Futbol oynadığı dönemde adı sık sık olaylara karışan eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma, Göktürk’te yolda şarkı söyleyen iki çocuğun peşine takıldıktan sonra yakalayıp tekme tokat dövdü. A Haber’de yer alan habere göre; yolda İngilizce şarkı söyleyen çocukların sözlerini üzerine alınan Nouma çocuklara önce el kol hareketi yaptı. Daha sonra çocukları arabayla takip eden eski futbolcu, çocukları saçından çekip yere düşürdü ve tekmeledi.

Aileleriyle beraber darp raporu alan çocuklar daha sonra karakola gidip eski futbolcudan şikayetçi oldu. ‘Başımın arkasında yaralar oldu’ diyen çocuğun sırtında da darp izleri gözlendi. İddialara cevap veren Pascal Nouma darp olayını kabul ederken, kendisine ırkçı sözler söylendiğini ve olayın bunun üzerine yaşandığını dile getirdi. Nouma da konu hakkında şikayetçi olacağını belirtti.

Süper Lig’de 28’inci haftanın VAR kayıtları yayınlandı, Beşiktaş'ın çağrısı karşılıksız kaldıSüper Lig’de 28’inci haftanın VAR kayıtları yayınlandı, Beşiktaş’ın çağrısı karşılıksız kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.