Pendikspor’da tarihi siftah! Yeni hoca uğurlu geldi

Ivo Ricardo Abreu Vieira yönetiminde ilk maçına çıkan Pendikspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Konyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig tarihindeki ilk galibiyetini aldı.

Spor 22 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Pendikspor son dakikalarda bulduğu golle Konya deplasmanında üç puanla çıktı.

Tarihinde ilk kez çıktığı Süper Lig’de 9. haftaya galibiyet alamadan giren Pendikspor, hoca değişikliğine gitti ve Osman Özköylü’nün yerine Ivo Ricardo Abreu Vieira takımın başına geldi. 47 yaşındaki Portekizli teknik direktör ilk maçına Konya deplasmanında çıktı.

Konyaspor, 49. dakikada Moreno’nun golüyle öne geçti. Pendikspor 64’te Konyaspor defansının büyük hatasında Erencan Yardımcı ile eşitliği yakaladı. Konuk ekip, 89’da Diaby ile bir gol daha bularak 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda kalesini gole kapatan İstanbul ekibi karşılaşmayı 2-1 kazandı ve Süper Lig’deki ilk galibiyetini aldı.

100. yıl derbisi Galatasaray'ın! Icardi böyle istedi100. yıl derbisi Galatasaray’ın! Icardi böyle istedi

Bu sonuçla Pendikspor puanını 7’ye yükseltti. Sahadan yenik ayrılan ev sahibi Konyaspor’un 9 puanda kalırken galibiyet özlemi 5 maça çıktı. Ligin 10. haftasında Konyaspor, Adana Demirspor deplasmanına gidecek. Pendikspor ise Fenerbahçe’yi konuk edecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.