Ronaldo’dan bir ilk daha: Instagram’da 600 milyon takipçi

Futbol dünyasının en ikonik isimlerinden Cristiano Ronaldo, Instagram’da 600 milyon takipçiye ulaşan ilk kullanıcı oldu ve saha dışında da rekorlarına devam etti.

Spor 14 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ronaldo Arabistan'a uyum sağlıyor.

Futbol sahasında yaptıkları, kırdığı rekorlar, kazandıkları ve başardıklarıyla milyarlarca insanın beğenisini toplayan Cristiano Ronaldo, başarılarına saha dışında da devam ediyor. El-Nassr formasıyla ilk kupasını El Hilal karşısındaki 2-1’lik zafer sonucu Arap Kulüpler Kupası’nı kazanarak alan Ronaldo, ertesi gün Instagram’da 600 milyon takipçiye ulaştı ve bunu başaran ilk kullanıcı oldu.

Ronaldo 500 milyon takipçiye de en çabuk ulaşan isim olmuştu. Yıldız isim bir seneden kısa süre içinde takipçi sayısını 100 milyon artırarak 600 milyona ulaştı ve tarihe geçti. Economic Times’ın haberi ve HopperHQ verilerine göre Ronaldo, dünya üzerinde Instagram üzerinden en çok para kazanan isim konumunda. Yıldız isim, gönderi başında 3.23 milyon dolar kazanıyor. Futbol dünyasında Ronaldo’ya en yakın isimse kariyeri boyunca rakibi olan Arjantinli Lionel Messi. Messi’nin Instagram’da 483 milyon takipçisi var ve gönderi başına yaklaşık 2.6 milyon dolar kazanıyor.

Ronaldo, Jesus'u devirip kupayı aldı... Talisca, Ulubatlı Souness'e özendiRonaldo, Jesus’u devirip kupayı aldı… Talisca, Ulubatlı Souness’e özendi

Ronaldo son olarak El Hilal maçından sonra kutlama gönderisi paylaşmıştı. Portekizli, Instagram’da en fazla takipçisi olan kullanıcılar listesinde Messi’nin önünde. Messi, 483 milyon takipçiye sahip. Bu iki futbol yıldızının ardından 427 milyonla Selena Gomez, 398 milyonlar Kylie Jenner, 388 milyonlar Dwayne The Rock Johnson, 378 milyonla Ariana Grande geliyor. Instagram’ın kendi hesabının takipçi sayısıysa 651 milyon.

Messi'nin kulakları çınladı: Arda Güler 18 yaşında bir uzaylıMessi’nin kulakları çınladı: Arda Güler 18 yaşında bir uzaylı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.