Selahattin Baki adliyede, Ali Koç yanında

Fenerbahçe Kulübü basın sözcüsü Selahattin Baki Galatasaray’ın şikayeti üzerine adliyeye ifadeye çağrıldı. Başkan Ali Koç da Baki'ye destek amacıyla adliyeye geldi.

Spor 15 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ali Koç, Selahattin Baki'ye destek olmak amacıyla adliyede.

Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı gündem oldu. Maçın son dakikasında Fenerbahçe lehine çıkan penaltı kararı uzun süre tartışılmıştı. Topun Kasımpaşalı Emre Gedik’in eline değip değmediği konusu uzun süre konuşuldu.

Galatasaray Kulübü söz konusu maçın ardından sosyal medya hesabından “Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!” açıklamasını yaptı. Daha sonra Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve basın sözcüsü Selahattin Baki “Tebrik ediyorum, kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler. Biz bile bu kadar izah edemezdik tek kelimeyle” dedi.

Baki’nin bu açıklamaları sonrası Galatasaray Kulübü savcılığa şikayette bulundu. Baki, adliyeye ifade vermeye gitti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Baki’yle beraber adliyeye gelirken “Selahattin Bey’in bir konusu vardı. Onun için geldik. Spekülasyon yapmayın diye söylüyoruz. Yapılan bir şikayetle ilgili Selahattin Bey basın sözcümüz olduğu için zaman zaman şikayetler olabiliyor. Selahattin Bey ifade verdi” açıklamasını yaptı.

Belçika basınından Fenerbahçe-Union SG yorumu: Unutulmaz bir zaferBelçika basınından Fenerbahçe-Union SG yorumu: Unutulmaz bir zafer

Galatasaray Göçmez davasını geri çekti

Son dönemde Galatasaray’ın hakkında şikayette bulunduğu tek isim Selahattin Baki değildi. Kulüp, Beşiktaş Asbaşkanı ve eski Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez’le ilgili de şikayette bulunmuştu. Ancak Orta Çizgi’nin haberine göre Galatasaray, Bandırmaspor Başkanlığından istifa eden Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez hakkında yaptığı suç duyurusunu geri çekti. Haberde, Sarı-Kırmızılı kulübün yaptığı suç duyurusuyla ilgili takipsizlik kararının çıktığı da belirtildi.

Onur Göçmez ne demişti?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray 4-2 kaybeden TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor’un başkanlığını yapan Onur Göçmez, “Bir güç var çözemediğimiz. Hakem doğru müdahaleyi yapıyor ve VAR’dan biri çağırıyor. Çok net ligin dizayn edilmesi ve benzeri konular var ya. Bunu gözlerimle gördüm. Gerçekten birileri bir şeyler yapıyor. Bu Türk futboluna büyük bir zarardır” demişti.

Beşiktaş Stadı'nın altındaki atölyede söz Çebi'ninBeşiktaş Stadı’nın altındaki atölyede söz Çebi’nin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.