İddia: Sivas ve Trabzon’un ‘soğuk’ başvurusu reddedildi

Sivasspor ve Trabzonspor, 27 Kasım Pazartesi günü Sivas'ta saat 20.00'de oynanacak Süper Lig maçının saatinin daha erkene alınması için TFF'ye başvuruda bulundu.

Spor 24 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Sivasspor ve Trabzonspor maç saati konusunda ortak başvuruda bulundu.

Sivas, iklimi gereği Süper Lig’in belli dönemlerde en zor deplasmanlarından birine dönüşüyor. Futbolcular en sıkı şekilde kendilerini soğuktan korunmak adına giyinip o şekilde sahaya çıkıyorlar. Soğuktan asgari şekilde etkilenilmesi adına TFF bu şehirdeki maçları daha erken saatlere koyuyor.

Türkiye son bir haftadır soğuk hava dalgasının etkisi altında. Hal böyle olunca önümüzdeki pazartesi günü akşam 20.00’de Sivas’ın ev sahipliği yapacağı Sivasspor-Trabzonspor maçının saati de soru işareti yarattı. İki kulüp, yerel basından gelen haberlere göre bu maçın saatinin daha erkene alınması için federasyona başvuruda bulundu. Şayet bu başvuru olumlu bir karşılık bulursa Sivasspor ve Trabzonspor arasındaki mücadele 20.00 yerine 16.00’da başlayacak.

Sivasspor’dan Uğur Çiftçi ve Galatasaray iddialarına yanıt: Kasıtlı ve kötü niyetli!Sivasspor’dan Uğur Çiftçi ve Galatasaray iddialarına yanıt: Kasıtlı ve kötü niyetli!

Reddedildi, sebep yayıncı kuruluş

Fanatik’in haberine göre Sivasspor ve Trabzonspor’un söz konusu talebi olumlu karşılık bulmadı. TFF maçın saatinin değişmeyeceğini belirtti. Bunun sebebi de yayıncı kuruluşun pazartesi günü gündüz maçı yayınlamak istememesi. Gelen bilgilere göre pazartesi akşamı Sivas için havanın eksi 5 derece olması bekleniyor.

Trafik kazası geçiren Balotelli alkol testini geri çevirdiTrafik kazası geçiren Balotelli alkol testini geri çevirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.