Steven Caulker: Sergen Yalçın yüzüme sigara üfledi, Alanya’yı Antalya sandım

Ülkemizde Alanyaspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük formaları giyen Steven Caulker Türkiye günlerine dair bomba itiraflarda bulundu.

Spor 21 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Steven Caulker, Türkiye günlerini anlattı.

Tottenham altyapısından yetişip Premier Lig’de Liverpool, Southamton ve Queens Park Rangers gibi önemli kulüplerin formasını giymesinin ardından Türkiye’ye Alanyaspor formasıyla adım atan stoper oyuncusu Steven Caulker geride bıraktığı Türkiye macerasına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor’la sözleşme imzalama sürecini anlatan Caulker resmi sözleşmeye imza attıktan 10 gün sonra kulübün tesislerine gittiğini ve transfer olduğu takımın Antalyaspor değil Alanyaspor olduğunu o gün anladığını söyledi.

Alanya’ya transfer olduğu dönemde takımı çalıştıran Sergen Yalçın’la ilgili de konuşan Caulker transfer tamamlanmadan önce Sergen Yalçın’la arasında geçen görüşmeyi şöyle anlattı:

“Sigara-alkol kullanıp kumar oynayan Türk efsane Sergen Yalçın yüzüme sigara üfleyerek ‘Fit misin’ diye sordu. ‘Evet fitim’ dedim. ‘Gel ve bana bunu göster’ dedi.

Sözleşme imzalama sürecinde Alanyaspor’u olmayan bir transfer görüşmesini öne sürerek kandırdıklarını belirten Caulker menajerinin eşinin telefondaki ismini değiştirdiklerini söyleyerek “Araba tamircisi menajerim görüşmede karısına kendisini arattırıp Stoke City’den teklif aldık dedi ve inandılar. Bu sayede teklifi arttırdılar ve Alanya’dan iyi bir maaş aldım. Menajerimle de rehabilitasyon merkezinde tanışmıştık” dedi.

Alanyaspor’da geçirdiği iki buçuk sezonda 85 maça çıkıp başarılı savunma performansının yanına altı gol ve sekiz asist de ekleyen Caulker 2021 yaz transfer döneminde bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Sarı-lacivertlilerde hiç resmi maça çıkamayan Caulker devamında Gazientep FK ve Fatih Karagümrük’te top koşturmasının ardından 2023 Ocak ayında Türkiye’den ayrılmıştı. Caulker bugünlerde kariyerini Malaga Akademisi’nde sürdürüyor.

Colin Kazım başladığı yere döndü, Arsenal'a antrenör olduColin Kazım başladığı yere döndü, Arsenal’a antrenör oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.