Süper Lig’de dev maçların tarihleri belli oldu: Fenerbahçe ve Galatasaray 21 Eylül’de karşı karşıya

Türkiye Futbol Federasyonu beşinci ve altıncı haftada oynanacak maçların programını açıkladı. Beşiktaş'ın Trabzonspor'a konuk olacağı beşinci hafta maçı 15 Eylül Pazar akşamı oynanacak. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tarihi de 21 Eylül.

Spor 4 Eylül 2024
Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki maçın tarihi belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde lig aşaması için kura çekiminin yapılması ardından Süper Lig’de de fikstür için soru işaretleri ortadan kalktı. Takımların hafta içi oynayacağı maçların tarihleri UEFA tarafından duyuruldu. Böylelikle TFF de en azından iki haftalık fikstürü açıkladı.

Buna göre Süper Lig’de milli ara dönüşü oynanacak beşinci hafta maçları 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de oynanacak Sivasspor-Gaziantep FK maçıyla başlayacak. Aynı gün saat 20.00’de Galatasaray ve Rizespor Rams Park’ta kozlarını paylaşacak. Pazar akşamı 17.00’de Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı var. 20.00’de ise Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, Beşiktaş’la sahasında mücadele edecek. Hafta 16 Eylül Pazartesi akşamı Antalyaspor-Adana Demirspor maçıyla kapanacak.

İşte Süper Lig’de beşinci hafta programı.

Altıncı hafta ise 20 Eylül Cuma akşamki Hatayspor-Bodrumspor maçıyla başlayacak, mücadelenin başlangıç saati 20.00. Cumartesi akşamı tüm Türkiye’nin merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi saat 20.00’de Kadıköy’de oynanacak. Pazar günü akşam Beşiktaş, Eyüpspor’u sahasında konuk edecek ve bu maç da 20.00’de başlayacak. Haftanın kapanışı 23 Eylül’de Gaziantep FK’nın Trabzonspor’u, Göztepe’nin Kayserispor’u konuk ettiği maçlarla yapılacak.

İşte Süper Lig’de altıncı hafta programı.

Ertelenen karşılaşmaların tarihleri de belli

Avrupa kupalarında play-off aşamasında oynayacakları maçlar nedeniyle Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in Süper Lig maçları ertelenmişti. Bu maçların da tarihleri TFF tarafından duyuruldu. Buna göre Galatasaray, 17 Eylül Salı günü 20.00’de Gaziantep FK’yı konuk edecek. Başakşehir, 18 Eylül Çarşamba 20.00’de Samsun’a konuk olacak. 19 Eylül akşamı 20.00’de Trabzonspor ve Kayserispor karşı karşıya gelecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.