Süper Lig’de ilk iki haftanın programı açıklandı: Açılışı son şampiyon Galatasaray yapacak

Süper Lig'de 2024/25 sezonunun birinci ve ikinci haftasının programı açıklandı. Yeni sezon 9 Ağustos Cuma günü saar 21:00'de son şampiyon Galatasaray'ın Hatayspor'u ağırladığı maçla açılacak.

Spor 24 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Süper Lig'de yeni sezonun maç programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de yeni sezonun ilk iki haftasının maç programını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre ligdeki yeni sezon 9 Ağustos Cuma günü saat 21:00’deki Galatasaray-Hatayspor maçıyla başlayacak.

Açıklamada, maç programının kulüplerin Avrupa kupalarında yapacakları müsabaka programları dikkate alınarak hazırlandığı belirtilerek, şu ifadeler yer aldı:

“UEFA’nın eşleşmelerde yapabileceği değişiklikler ve kulüplerimizin UEFA’nın farklı bir organizasyonunda devam etmesi durumunda programlarda değişiklik yapılabilecektir. 5 Ağustos’ta yapılacak olan play-off turu kura çekimleri sonrasında kulüplerimizin UEFA kupaları fikstürlerine göre 3 ve 4. hafta programları, 29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan lig aşaması fikstür çekimleri sonrasında yapılacak olan çalışma ile ilk yarının kalan haftaları ilan edilecektir.”

İşte Süper Lig’de ilk iki haftanın maç programı:

Süper Lig’de birinci hafta.

Süper Lig’de ikinci hafta.

Süper Lig'de yeni sezonun fikstürü çekildi: İşte derbi haftalarıSüper Lig’de yeni sezonun fikstürü çekildi: İşte derbi haftaları

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.