VakıfBank şampiyon gibi başladı, Eczacıbaşı hata yapmadı

CEV Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu VakıfBank, Mulhouse önünde sezonu galibiyetiyle açtı. Eczacıbaşı da evinde hata yapmayınca üç Türk takımı haftayı firesiz kapattı.

Spor 9 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
VakıfBank özellikle üçüncü sette zorlanmasına karşın maçtan 3-0 galip ayrıldı.

CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin Calcit Kamnik’i 3-0 yenmesinin ardından gözler geçen yılın şampiyonu VakıfBank ve finalisti Eczacıbaşı’na çevrildi. Son şampiyon VakıfBank, Fransiz ekibi Mulhouse’u konuk etti.

Birinci ve üçüncü sette zorlanan sarı siyahlılar 25-22, 25-13 ve 29-27lik setlerle maçı 3-0 kazanmayı başardı. VakıfBank, gruptaki ikinci maçında Sırbistan temsilcisi Jedinstvo Stara Pazova ile 15 Kasım’da karşılaşacak.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde açılışı firesiz yaptıFenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde açılışı firesiz yaptı

Eczacıbaşı rahat kazandı

Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Eczacıbaşı, Macaristan temsilcisi Vasas Obuda’yı kendi sahasında 3-0 yendi. İlk sette zorlanan ve 27-25 kazanan ev sahibi ekip diğer setleri 25-21 ve 25-17 aldı. Böylece üç Türk takımı da ilk maçlarından set vermeden galipayrıldı. Eczacıbaşı, gruptaki ikinci maçında 16 Kasım’da deplasmanda Bulgaristan’ın Maritza Plovdiv takımına konuk olacak.

Etik Kurulu sordu, Ali Koç yanıtladı! 'Sözlü ifade alın'Etik Kurulu sordu, Ali Koç yanıtladı! ‘Sözlü ifade alın’

Nilüfer Belediyespor avantajı kaptı

CEV Kadınlar Challenge Kupası’nda 16’lı final ilk maçında Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Hırvatistan’ın Marina Kastela takımını 3-0 yendi. Bu maçın rövanşında 15 Kasım’da Bursa’da oynanacak.

Efeler Ligi’nde Halkbank mutlu

Öte yandan Efeler Ligi erteleme maçında Halkbank, Arkas Spor’u 3-1 yenmeyi başardı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.