Bu hafta magazin dünyası böyle kaynadı

Emekli Cem Yılmaz'dan milyonluk paylaşımlar, Süreyya Yalçın'ı bu hale getiren neden! Ayak masajı nasıl çekildi? Ünlülerin bayram oyunu, Mohikan Okan, Johnny Depp, Beren Saat'e ne dedi?

18 Haziran 2023

Yeni emekli Cem Yılmaz’ın milyonluk hayatı

1988’de işe başlayan Cem Yılmaz’ın, Bağkur’dan emekli olması, 12 bin 860 TL’lik ilk maaşını aldığını açıklaması haftaya damga vurdu. Yılmaz’ın, durumunu ti’ye aldığı ‘Bir Emeklinin Yaşamından Kesitler’ paylaşımlarında iki ayrıntı dikkat çekti. Bir, kolundaki ünlü bir markaya ait 750 bin TL’lik saati. İki, toplam değeri 50 milyon liraya yaklaştığı söylenen otomobil ve motorsiklet koleksiyondan anahtarlar. Bu arada Cem Yılmaz, “Emeklilikte bitkilerle konuşuyorum” diyerek bahçesinde dolaştığı Trakya’nın Karadeniz sahillerindeki villayı Emel Sayın’dan aldı. A’dan Z’ye yeniden yaptırdı. Dekorasyonu geçen yıl biten evinde ‘Erşan Kuneri’yi yazdı.

Cem Yılmaz’ın emeklilik paylaşımında 750 bin saatlik saati ve milyonluk otomobilleri dikkat çekti.

Sosyetik güzel bu hale nasıl geldi?

Süreyya Yalçın’nın aşırı zayıflığı Bodrum’da herkesin dilinde, sosyal medyanın da gündeminde. Yalçın’ı görenler “Instagram’da paylaştığı o kareler fotoşoplu. Yakından daha zayıf! Ayakta duramayacak gibi” diyorlar. Sosyetemiz, “Süreyya Yalçın anoreksiya ve tedavi görüyor” diye konuşup duruyor. Kendisine sorarsanız “Detoks yaptım, sıfır bedenim. Ama sağlıklıyım” diyor. Peki Yalçın bu hale nasıl geldi? Üç yıl önce kilo takıntısı başladı. Şok diyetler denedi. Bir ara mide küçültme ameliyatı olduğu konuşuldu. Detoks kamplarından çıkmadı. Ve sonunda günde bir öğün beslenir hale gelip 45 kiloya düştü.

Süreyya Yalçın zayıflık takıntısı nedeniyle bu halde! Ama çok sağlıklı olduğunu söylüyor.

Mohikan saçlar, yanakta ne var?

Okan Bayülgen, ‘Mohikan tarz’ saçlarıyla “Aaa neler olmuş Okan’a” diye konuşturdu. Saçkıran olduğu, bu sebeple kestirdiği  iddialar arasında. Bayülgen “Canım istedi, bir anda esti ve kestirdim” diyormuş. Sevgilisi Selin Atasoy tarzını çok karizmatik bulmuş. Eşler, sevgililer bu aralar ünlü erkeklerin üzerinde oldukça etkili. Mustafa Sandal’ın yüzü de, Melis Sütşurup’la evlendikten sonra değişti. Sosyal medya pop yıldızının yeni yüzünü konuşuyor. “Dolgu var” deniliyor. Peki sorsanız söyler mi? Hayır. Mustafa Sandal, “Estetik yok, cilt bakımı yaptırıyorum” diyor.

Okan Bayülgen’in ‘Mohikan’ tarz saçını, sevgilisi Selin Atasoy çok beğenmiş.

Mustafa Sandal’ın yeni imajını eşi Melis Sütşurup yönetiyor.

Ayak masajı nasıl çekildi?

Kaan Yıldırım’ın sevgilisi Pınar Deniz’e ayak masajı yaptığı anları Milliyet’den, Umut Ünver yakaladı. Bu karelere şöyle yorumlar yağdı; “İkisinin de fotoğrafın çekildiğinden haberi var.” Hayır, yok! Kaan Yıldırım’ın magazine ne kadar mesafeli durduğunu camiada bilmeyen yok. Çift bu fotoğraflar çekilmeden birkaç saat önce magazin muhabirleriyle karşılaşmış. Kaan Yıldırım “Bizi çekebilirseniz çekin, ama hiç sanmıyorum. Başarılı olamayacaksınız” demiş. İki saat sonra objektife yakalanmışlar. Kaan Yıldırım çekildiklerini anlayınca donup kalmış. Ama kızmamış, yeri göğü inletmemiş. Ayak masajına gelince… Bu, çiftin arasında dalga konusu olmuş. Fotoğraf, bazı ünlülerin de WhatsApp gruplarına girdi. “Vayy be aşka bak” diye birbirine atan var.

Kaan Yıldırım’ın sevgilisi Pınar Deniz’e yaptığı ayak masajında bir detay ortaya çıktı.

Johnny Depp, Beren Saat’e ne dedi?

Beren Saat-Kenan Doğulu çifti konser için geldiği İstanbul’da 60. doğum günü partisini de yapan Hollywood yıldızı Johnny Depp’in davetine katıldı. Peki Depp, ünlü çifti tanıyor muydu? Hayır! Menajeri bu davete Türkiye’de yaşayan, dallarında en ünlü ve başarılı isimlerin katılmasını istemiş. Bu isimlerin medyaya fotoğraf ya da bilgi sızdırmayacak kadar güvenilir olması da şart koşulmuş. Yani partiye gidenler önceden ufak bir testten geçmiş. Gecede konuşulan bir şeyi aktaralım… Johnny Depp, Beren Saat’i görünce menajerine “Bu kim? İnanılmaz bir ışığı var” demiş. Tanışırken de hayranlığını dile getirmiş. Beren Saat’in en son Netflix’de ‘Atiye’ dizisinde rol aldığını öğrenmiş. “İlk işim izlemek olacak” demiş. Bu arada Kenan Doğulu sıkı bir Johnny Depp hayranıymış. Müzik üzerine epey sohbet etmişler.

Johnny Depp, doğum gününe katılan Beren Saat’e hayran kaldı.

Şarkıcıların bayram oyunu

Ünlülerin bayramda kazanacakları rakamlar bazılarına “Bunlar gerçek mi, var mı böyle paralar” dedirtiyor. Örneğin Hadise dört mekanda sahneye çıkıp 10 milyon lira kazanacak. Üç mekanda konser verecek olan Gülşen 7 milyon alacak. Her iki yıldızın kaşesinde abartı durum yok. Amaaa… Bazı isimler var ki; kendilerini ‘starlar grubu’na sokmak için menajerleriyle oturup akıl oyunları yapmış. Bir popçu sahne fiyatı 200 bin lirayken 800 bin lira  kazandığını ilan etmiş. Bir diğeri sırf “tercih ediliyorum” dedirtmek için sahneye bedava çıkacakmış. Bazı isimler de var ki; “Bayramı ailemle geçireceğim. Teklifleri kabul etmedim” diyor!!! Bu duygusal açıklama şu anlama geliyor: “İstediğim rakamı vermediler. Diğerleri para basarken ben niye ucuza çıkayım?”

Bayramda Hadise’nin 10 milyon, Gülşen’in 7 milyon kazanacağını duyan bazı şarkıcılar taktik geliştirdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.