Gwyneth Paltrow’dan ozon tedavisi itirafı

Oscar ödüllü aktris Gwyneth Paltrow, katıldığı bir podcast yayınında sağlık uğruna yaptığı en tuhaf şeyi açıkladı. Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, yaptığı açıklamada sağlığı için rektal ozon tedavisi yaptırdığını belirtti.

Kültür Sanat 17 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Son olarak Avengers serisinde yer alan Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow’dan sağlık itirafı geldi. Özellikle tıp alanında yaptığı yayınlarıyla tanınan Will Cole’un podcast yayınına katılan Gwyneth Paltrow, daha sağlıklı olabilmek adına rektal ozon uygulaması yaptırdığını açıkladı.

Yaptırdığı işlemin biraz tuhaf olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, bu işlemin daha sağlıklı hissetmesine yardımcı olduğuna sözlerine ekledi. Hayatın kısa bir macera olduğunu ifade eden Paltrow, tedaviden memnun kaldığını da ifade etti.

Pandemi döneminde büyük rağbet görmüştü

Tüm dünyada milyonlarca insanın hayatına mâl olan pandemi sırasında ozonu bir COVID-19 tedavisi olarak pazarlamaya çalışan sağlıklı yaşam kliniklerine yönelik ABD Sağlık Bakanlığı’na bağlı FDA sert önlemler almak zorunda kalmıştı. Katıldığı programda FDA’nın bu yaptırımın kendisini durdurmayacağını ifade eden Gwyneth Paltrow, ortaya çıkan sonucun kendisini mutlu ettiğini yineledi. Coldplay grubunun solisti Chris Martin ile yaptığı evlilikten iki çocuğu bulunan Gwyneth Paltrow, Avengers serisi sonrası herhangi bir yeni projede yer almadı.

Farklı hastalıkların tedavisinde kullanılıyor

Rektal ozon tedavisi, hemoroid, prostat ve jinekolojik hastalıkların yanı sıra kanser dokularının bu bölgelerde ortaya çıkması gibi durumlarında tedaviye destek amacıyla uygulanmakta. Tıp dünyasında alternatif bir tedavi yöntemi olarak kabul edilen rektal ozon tedavisi, son yıllarda tüm dünyada rağbet görüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.