Haftanın konser rotası: Gülşen sezonu açıyor

Gülşen, açık hava konser sezonunu bu akşam Harbiye'de açıyor. Aynı saatlerde Onurr, If Performance Hall Beşiktaş'ta, Kerem Görsev Zorlu PSM'de müzikseverlerle buluşacak. Yarın daha hareketli. Hafta sonu konser rotası çizmek isteyenler buyursunlar habere.

Kültür Sanat 26 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Gülşen bu akşam Harbiye Açık Hava'da.

Seçim gündeminin hayatımızın her alanına hakim olduğu şu dönemde konserler bu hengâmeden uzaklaşmak için birebir. Sıcaklıkların da artmasıyla birlikte açık hava mekânlarındaki konserler ağırlığını hissettirmeye başladı. Yaz konserlerinin bir numaralı durağı Harbiye Açık Hava Tiyatrosu bu akşam Gülşen’i ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en sevilen müzisyenlerinden biri olan Gülşen, bu akşam itibarıyla açık hava konserlerini de başlatacak. Harbiye’deki bu özel buluşmanın saati ise 21.00. Biletler passo.com.tr‘de.

Kerem Görsev Zorlu PSM’de

Hafta sonunu karşıladığımız bu güzel günde Kuruçeşme Arena’da bir başka açık hava konseri var. Pop müziğinin sevilen ismi Berkay, Boğaz’a nazır arenada geniş repertuvarında yer alan şarkıları seslendirecek. Konserin başlangıç saati ise 21.00. Daha sakin bir akşam geçirmek isteyenleri Zorlu PSM’ye doğru alalım. Türk caz sahnesinin en önemli piyanistlerinden Kerem Görsev, kısa bir süre önce ameliyat olmuştu. Fakat her şeye rağmen  sahnelerden uzak kalamıyor. Konserde yayınladığı yeni albümü ‘Lost Ghost’un yanı sıra önceki çalışmalarını da dinleyicilerle buluşturacak.

‘Aşkın Olayım’ IF Performance Hall’da yankılanacak

Gecenin Avrupa yakasındaki bir diğer özel etkinliği Onur Özdemir’e ait. Sakin grubuyla tanıdığımız ve solo kariyerine Onurr adıyla devam eden Onur Özdemir, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sahne alacak. Beş yıl önce şarkıcı Simge Sağın’a verdiği ‘Aşkın Olayım‘ bestesi bugünlerde Galatasaray tribünleriyle yeniden popülerlik kazanan Onurr, Sakin grubunun sevilen şarkılarını 21.30’da seslendirecek.

https://youtube.com/watch?v=df0o_cnksTM

Geceyi daha arabesk tonlarında geçirmek isteyenler için iki güçlü seçenek mevcut. Geçen yıl yeni albümünü yayınlayan Hakan Altun, saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde olacak. Yine şehrin Anadolu yakasında Sakiler, Jolly Joker Kartal İstMarina’da sahne alacak. Arabeskte alternatif bir ses arayanlar için önerimiz Jolly Joker Kıyı İstanbul’daki Koray Avcı konseri.

Alternatif sesler Beyoğlu ve Bomonti

Gelelim gecenin alternatif müzik rehberine. Salon İKSV, Seda Erciyes’in performansına ev sahipliği yapacak. Saat 21.00’deki konserde Erciyes soul, rnb ve caz tınılarına sahip şarkılarını dinleyicilerle buluşturacak. Rotamızı Bomonti’ye çevirdiğimizde ise karşımızda Lalalar var. Babylon’da sahne alacak olan grup, yakın zamanda yayınladıkları albümlerini müzikseverlere sunacak. Dünyanın dört bir yanında konserler veren Lalalar’ı hazır İstanbul’da bulmuşken aman kaçırmayın. Gecenin Taksim konseri ise Dorock XL Venue’de. Emre Aydın, 22.30’da şarkılarıyla küllerinden doğan çalışan İstiklal’de.

Hafta sonu ritmini cumartesi yakalamak isteyenler için açık hava önerimiz Feridun Düzağaç. Türk rock sahnesinin yıldız ismi Küçükçiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşacak. Zorlu PSM’de ise Selen Beytekin, gecenin caz seçeneği olarak karşımıza çıkacak. Kentin Anadolu yakasında bir dönemin yıldız topluluğu Seksendört klasikleşen şarkılarıyla Bostancı Gösteri Merkezi’nde.

Türk pop müziğinin her daim yenilikçi olmayı başaran ismi Gökhan Türkmen, JJ Arena’da saat 21.00’de diskografisindeki en özel şarkıları seslendirecek. Aynı saatlerde Birsen Tezer de Kadıköy Sahne’de dinleyicileriyle buluşacak. Konserlerine aralıksız bir biçimde devam eden Hakan Altun, cumartesi akşamı da Kuruçeşme Arena’da Boğaz’a nazır bir performans sergileyecek.

Kalben ve Göksel karşı yakalarda

Cumartesi gecesinin yıldız solistleri İstanbul’un iki yakasını adeta bölüşmüş durumda. Kalben, 21.30’da Kadıköy’de Dorock XL’de hayranlarıyla buluşacakken Göksel ise yine aynı saatlerde If Performance Hall Beşiktaş’ta sahne alacak. Gecenin İstiklal Caddesi konseri ise Narmanlı Han’daki Celtic Irish Pub’da. Özge Fışkın, geniş repertuvarıyla, konsept mekânda şarkılarını seslendirecek.

Elveda rockın kraliçesi Tina TurnerElveda rockın kraliçesi Tina Turner

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.