PFDK’dan Şenol Güneş’e para cezası

PFDK, Adana Demirspor maçı ardından Süper Lig için “hukuk dışı” yorumunu yapan Şenol Güneş’e 104 bin TL para cezası verdi.

Spor 26 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Şenol Güneş'e 104 bin TL ceza.

Beşiktaş’ın Adana Demirspor’u 4-1 mağlup ettiği ve ikinci sıra için Fenerbahçe’yi takibini sürdürdüğü maçın ardından Şenol Güneş lig hakkında sert açıklamalarda bulundu. Güneş, “Bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı hukuk dışı bir lig” şeklinde konuştu. Bu açıklamalar sonrası PFDK’ya sevk edilen tecrübeli teknik direktörün cezası belli oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Şenol Güneş’e 104 bin TL para cezası verdi.

Beşiktaş'tan UEFA'ya giden ilk mektupta 'tescil' yok! Kutlama çelişkisiBeşiktaş’tan UEFA’ya giden ilk mektupta ‘tescil’ yok! Kutlama çelişkisi

PFDK Beşiktaş’a, Adana Demirspor maçında Beşiktaşlı taraftarların kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle 280 bin TL, saha olayları nedeniyle 56 bin TL olmak üzere toplamda 336 bin TL para cezası verdi.

Öte yandan Vincenzo Montella da maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 1 maç men ve 26 bin lira para cezası verildi.

Beşiktaş, Adana kalesini düşürdüBeşiktaş, Adana kalesini düşürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.