İşte Süper Lig’in kombine fiyat panaroması: 125 liradan 150 bin liraya…

Süper Lig'de yeni sezon heyecanı yaklaşırken kombine biletlerin fiyatları da belli oluyor. Şu ana kadar satışa çıkan biletler arasında en ucuzu 125 lirayla Gaziantep FK'ya, en pahalısı 150 bin lirayla Fenerbahçe'ye ait.

Spor 15 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Yeni sezonun kombine tarifesinde anahtar kelime: Zam.

Süper Lig heyecanında 2023-24 sezonu heyecanı adım adım yaklaşırken takımların sezonluk biletleri de satışta. Taraftarların sahip olduklarında takımının tüm iç saha maçlarına gidebildiği kombine biletlerin fiyatları lig genelinde 125 lira ile 150 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.

Ülke ekonomoisinin aldığı son halle beraber futbol ekonomisinin durumdan etkilendiğini görmemek elde değil. Bu durum, bilet fiyatlarını da etkilemiş vaziyette. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen kulüplerden olan Gaziantep FK, söz konusu artışı yapmayan kulüp. Gaziantep’te en ucuz kombine bilet fiyatı tıpkı geçen sezonki gibi 250 TL. Kadın taraftarlar söz konusu bilete 125 liraya sahip olabiliyor.

Süper Lig ve 1. Lig’de fikstür çekim tarihleri belli olduSüper Lig ve 1. Lig’de fikstür çekim tarihleri belli oldu

En pahalısı Saracoğlu’nda

Fenerbahçe ise sezonun en pahalı kombine biletine sahip kulüp. Kadıköy’deki VIP tribünü kombine bilet fiyatı 150 bin lira olarak belirlenmiş durumda. Sarı-lacivertlilerde kombine bilet fiyatları geçtiğimiz sezon 1475 ile 21 bin 750 lira arasında değişiyordu. Bu sene ise 3 bin 250 ile 40 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca az önce belirtildiği gibi VIP kombine bilet 150 bin lira.

Son şampiyonda durum

11 Ağustos’ta başlayacak ligde son şampiyon Galatasaray’ın taraftarları şayet kombine bilet sahibi olmak isterse en az 6 bin lira vermek durumunda. Sarı-kırmızılıların stadyumunda en pahalı kombineyse 44 bin lira. Geçen sezon bu fiyatlar 2 bin lira ile 10 bin lira arasında değişiyordu.

Muslera, Galatasaray'da devam etmek istiyorMuslera, Galatasaray’da devam etmek istiyor

Dolmabahçe tarifesi

Ligin bir diğer iddialı ekibi Beşiktaş’ta fiyatlar 4 bin 500 lira ile 35 bin 500 lira arasında. Siyah beyazlılarda geçen sezon bu miktarlar 1800 ile 30 bin arasında değişiyordu. Kara Kartal’da yönetim Konferans Ligi eleme mücadelelerini kombinelere dahil etmemişti ancak bu karardan geri dönüldü.

Karadeniz’de güncelleme

Karadeniz ekibi Trabzonspor’da ise kombine bilet fiyatları 4 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor. Geçen sezon Trabzonspor’un ise yeni sezon kombine bilet fiyatları 1967 liradan başlıyordu. Söz konusu ücret 22 bin 500 liraya kadar çıkıyordu. Trabzon’da kulüp üyelerine kombine bilet fiyatları için yüzde 10 indirim yapılıyor.

Fenerbahçe’nin VIP biletinin ardından en pahalı biletse Ankaragücü’ne ait. Başkent ekibinin en ucuz kombine 2 bin 500 lira. VIP bilet ise 50 bin lira. Geçen sene aynı fiyatlar 800 lira ve 20 bin liraydı.

UEFA'nın gazabından bir takım kaçtı, üç takım yakalandıUEFA’nın gazabından bir takım kaçtı, üç takım yakalandı

Adana’da Avrupa heyecanı

Ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkına erişen ekiplerden Adana Demirspor’da kombine fiyatları 2 bin 328 lira ile 36 bin lira arasında değişiyor. Geçen sezon bu fiyatlar 800 lira ile 3 bin 500 lira arasında değişkenlik gösteriyordu. Akdeniz ekibi kadın, çocuk ve engelli taraftarlar için gişelerden yapılan bilet satışlarında yüzde 25 indirim uygulayacağını da duyurdu.

Antalya’dan ‘7’ jesti

Antalyaspor’da yapılan kombine satışlarında çeşitli sürprizler yapıldı. Antalya’da bilet fiyatları 1750 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor. 07.07 tarihinde alışveriş yapan taraftarlar arasından çekilişle 7 taraftara yüzde 77 indirim yapıldı. Kadın, öğrenci ve engelli taraftarlar ise kombine biletleri yüzde 20 indirimler aldı. 7-18 Temmuz tarihleri arasında alım yapan taraftarlar ise yüzde 10 indirim kazandı. Öte yandan kombine alan taraftarlar arasında yapılacak çekilişle 7 kişi futbolcularla yemek organizasyonunda bir araya gelecek. 7 kişi takımla birlikte sezon içindeki bir deplasmana gitme hakkına sahip olacak. 77 kişiyse tesisleri gezip antrenmanı izleyebilecek. Ayrıca yine çekilişle 77 kişiye yeni sezon forması hediye edilecek.

O şimdi Real Madridli: Arda Güler'i 18'inde zirveye çıkaran peri masalıO şimdi Real Madridli: Arda Güler’i 18’inde zirveye çıkaran peri masalı

Anadolu turu

Kombine bilet fiyatları 250 lira ile 3 bin 750 lira arasında değişen Gaziantep FK, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle kombinelere zam yapmadı. Geçtiğimiz sezon kombineler 250 lira ile 4 bin lira arasında değiştiriyordu. Bu sezonki biletleri kadın ve çocuk taraftarlar yüzde 50 indirimle 125 liraya alabilecek.

Ligin yeni takımlarından Samsunpsor’da ise öğrenci, kadın ve engelli taraftarlar için yüzde 20 indirim mevcut. Karadeniz ekibi için fiyatlar 2 bin 500 lira 12 bin 500 lira arasında değişiyor. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden takımın kombine fiyatları 300 lira ile 2 bin 200 lira arasında değişiyordu. Ligin bir diğer yeni ekibi Rizespor’da ise en düşük kombine fiyatı 800 lira. Çaykur Stadı’nda en pahalı kombine protokol tribününde olmak üzere 17 bin 500 lira olacak. Sivasspor’da ise bilet fiyatları 875 ile 2 bin 620 lira arasında değişiyor. Alanyaspor, İstanbul Başakşehir, Fatih Karagümrük, Hatayspor, İstanbulspor, Kasımpaşa, Konyaspor ve Pendikspor şu ana kadar kombine bilet fiyatlarını açıklamayan kulüpler.

Fenerbahçe’de sabıkalı pozisyona Mario Branco geldi: Yeni sportif direktörFenerbahçe’de sabıkalı pozisyona Mario Branco geldi: Yeni sportif direktör

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.