Beşiktaş’ta kadro dışılar takımdan ayrıldı

Beşiktaş'ta performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana takımdan ayrı çalıştı.

Spor 17 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta Alanyaspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımız, Süper Lig’de Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat sürdü. Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’ın yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi” denildi. Lugano maçında performanslarıyla dikkat çeken genç oyuncularımız antrenmanda ilgi odağı oldu.

Beşiktaş kadro dışı bırakılan beş futbolcu hakkında da açıklama yaptı. Valentin Rosier sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer almadığını belirtilirken Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana’nın atletik performans antrenörü Miguel Peiro Montanana eşliğinde çalıştığı duyuruldu.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe faturası 'Fransız beşlisi'ne çıktıBeşiktaş’ta Fenerbahçe faturası ‘Fransız beşlisi’ne çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.