Galatasaray İletişim Direktörü ile gazetecinin tehdit polemiği

A Spor yorumcusu Yusuf Kenan Çalık Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde Djiku ile Icardi pozisyonuna penaltı demediği için Galatasaray İletişim Direktörü Murat Bereket tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Bereket ise Çalık'ı holiganlıkla suçladı.

Spor 28 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Murat Bereket, yorumunu sevmediği Yusuf Kenan Çalık'a 00.27'de mesaj attı.

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın 22. dakikasında sarı lacivertli savunmacı Alexander Djiku ile Cim Bom’un forveti Mauro Icardi arasında yaşananlar derbinin ana gündem maddesi oldu. Sarı kırmızılılar başta başkan Dursun Özbek üzere pozisyonun penaltı olduğunu iddia ederken Fenerbahçe tarafı ise devam kararının doğru olduğunu söylüyor.

A Spor’da yorum yapan Yusuf Kenan Çalık pozisyonda penaltı olmadığını söyleyen yorumcular arasında. Çalık katıldığı programda bu yorumu yaptıktan sonra Galatasaray İletişim Direktörü Murat Bereket tarafından tehdit edildiğini iddia etti.
Çalık katıldığı programda şöyle konuştu: “Saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket bana mesaj attı. ‘Sen iyice holigan olmuşsun. Bundan sonra Florya’ya girmene izin vermeyeceğiz’ dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için…Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti.”

Fenerbahçe masayı devirdi: O zihniyetle aynı yerde olmayızFenerbahçe masayı devirdi: O zihniyetle aynı yerde olmayız

Murat Bereket ise Çalık’ın sözlerinden sonra sosyal medyasından şunları yazdı: “Kimseyi tehdit etmediğimi bilmenizi isterim. Beni kendi tuttukları kulübün iletişimcileri ve trolleri ile karıştıranlar şunu çok iyi bilmeli ki arayıp sosyal medyada hedef gösterilmesinin hesabını soran bir trol’e sadece haddini bildirdim. Tek yaptığım şampiyonluk sonrası başka bir gazetecinin röportajına habersiz sızarak Florya’ya giren bu kulüp trolünü bir daha tesislere sokmayacağımı söylemekten ibaret!”

Bereket daha sonra hakkında olumsuz yorum yapan bütün hesapları blokladı.

Galatasaray yayıncı kuruluşu suçladı, TFF'ye çağrıda bulundu: Temiz ellerGalatasaray yayıncı kuruluşu suçladı, TFF’ye çağrıda bulundu: Temiz eller

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.