Daniel Radcliffe: Yeni ‘Harry Potter’ dizilerinde oynamayacağım

J.K. Rowling'in kitap serisi Harry Potter'ın televizyon dizisine uyarlanacağı açıklanınca akıllara o soru geldi: Filmlerde oynayan oyuncular yeni dizide olacak mı? Filmlerde başrol oynayan Daniel Radcliff'e o soru soruldu: "Yeni bir macera olacak bana gerek olduğunu düşünmüyorum."

Kültür Sanat 6 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bu yılın başlarında, 'Harry Potter'ın HBO Max için on yıllık bir televizyon dizisine uyarlanacağı açıklandı.

‘Harry Potter’ filminin yıldızı Daniel Radcliffe da geçmişe bir nokta koydu ve serinin televizyon dizisi uyarlamasında hiçbir şekilde yer almayacağını söyledi. J.K. Rowling’in filmlere de uyarlanan kitap serisi Harry Potter’ın orijinaline sadık bir şekilde ekranlara uyarlanacağı açıklanmıştı.

Serinin yıldızları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint, 2022’de ‘Hogwarts’a Dönüş’ isimli bir programla bir araya geldi.

‘Bu yeni bir başlangıç olacak’

Rowling’in de danışmanlığını üstleneceği dizi yeni yüzlerle yola devam edecek. Ancak yine de belki bir sürpriz olur ve orijinal serinin kahramanları yeni diziye konuk olabilir düşüncesi geldi akıllara. 11 yaşında Harry Potter rolüyle tanışan Radcliffe’da bu ihtimal soruldu. O da böyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğini açıkladı. Yeni filmlerde kendisini görmenin gerekli olmadığını düşünen Radcliffe, “Anladığım kadarıyla tamamen yeni bir başlangıç yapmaya çalışıyorlar. Bu nedenle hepsi kendi izlerini bırakmak isteyecektir ve muhtemelen eski Harry’yi bu şekilde bir geri dönüş yapma çabasına girmek istemeyeceklerdir” dedi.

Bu nedenle kendisini de yeni projenin bir parçası olarak görmeyen oyuncu yine de yeni dizi için heyecanlı: “Meşaleyi devretmek beni heyecanlandırıyor, onlara bol şans diliyorum.”

Harry Potter’ın Lune Lovegood’u, J.K. Rowling’e arka çıktıHarry Potter’ın Lune Lovegood’u, J.K. Rowling’e arka çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.