‘Köpekle Kurt Arasında’, Moskova Film Festivali’nde yarışacak

46. Moskova Uluslararası Film Festivali’nin ana yarışmasında Türkiye’yi Murat Düzgünoğlu imzalı 'Köpekle Kurt Arasında' filmi temsil edecek. Film 19-26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak festivalden sonra sonbaharda vizyona girecek.

Kültür Sanat 16 Nisan 2024

Bu yıl 46.  düzenlenen Moskova Uluslararası Film Festivali’nin ana yarışmasında Türkiye’yi ‘Köpekle Kurt Arasında’ filmiyle Murat Düzgünoğlu temsil ediyor.

‘Neden Tarkovski Olamıyorum…’, ‘Halef’ ve ‘Hayatın Tuzu’ filmlerine imza atan Düzgünoğlu 21. Adana Altın Koza Film Festivali’nde ilk uzun metrajlı ‘Neden Tarkovski Olamıyorum’ filmiyle Yılmaz Güney Ödülü’ne değer görülmüştü.

‘Köpekle Kurt Arasında’ filminde Ali Seçkiner Alıcı, Eylül Soğukçay, Can Seçki rol alıyor.

Başrolünü Mücahit Koçak’ın üstlendiği filmin kadrosunda Ali Seçkiner Alıcı, Eylül Soğukçay, Can Seçki ve Bülent Düzgünoğlu da yer alıyor. Film işten kovulan Orhan’ın yakın dostu İzzet’in de emekli olup köyüne dönmesiyle yaşadığı hayal kırıklığını, eski nişanlısı Aslı’yla yakınlaşmasını ve kendi hayatına yabancılaşmasını anlatacak.

Köpekle Kurt Arasında afiş.

Çekimleri üç yıla yakın sürede İstanbul ve Bitlis’te gerçekleşen film Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yapım desteği aldı. Dünya prömiyerini 46. Moskova Film festivalinde yapacak olan ‘Köpekle Kurt Arasında’nın yurtiçi ve yurtdışı festival yolculuğunun ardından sonbaharda vizyona girmesi bekleniyor. 19-26 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde Almanya, Meksika, Romanya, İran ve Rusya gibi birçok ülkeden film yer alıyor.

Bir okuldur İstanbul Film Festivali hem de iyi mezun veren bir okulBir okuldur İstanbul Film Festivali hem de iyi mezun veren bir okul

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler