Simge’den yeni şarkı: Bakalım tribünler bunu sevecek mi?

'Aşkın Olayım' ile dijital platformların en çok dinlenen şarkısına imza atan Simge yeni şarkısıyla müzikseverlerin karşısında. 'Söyleme' adını taşıyan yeni şarkı tıpkı 'Aşkın Olayım' gibi Onur Öztürk imzası taşıyor.

Kültür Sanat 16 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Spotify verilerine göre Türkiye’nin en çok dinlenen kadın müzisyeni olmayı sürdüren Simge Sağın yeni teklisini yayınladı. ‘Söyleme’ adını taşıyan tekli Onur Öztürk nam-ı diğer Onurr imzası taşıyor. Sakin grubuyla yaptığı çıkıştan sonra kariyerine solo devam eden Onurr, Sağın’ın 2018’de yayınladığı ‘Aşkın Olayım’ şarkısına da imza atmıştı.. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen şarkı halihazırda en çok dinlenen Türkçe şarkı unvanına sahip.

Simge yeni teklisini kliplendirdi

KÖFN grubuyla düet yaptığı ‘Yakışıklı’ şarkısı da 16 hafta boyunca radyolarda ve listelerde zirvede kalan Simge Sağın yakın zamanda Mavi Gri ve Ozan Bayraşa işbirliğiyle ortaya çıkan ‘Bir Şehri Sevmek’i seslendirmişti. Uzun sayılabilecek bir aranın ardından yeniden Onur Öztürk ile çalışan Sağın’ın son teklisi ‘Söyleme’ yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. Şarkıyla aynı anda yayınlanan klibin YouTube’daki izlenme sayısı iki günde 150 bine ulaştı.

Düzenlemesi Şener Ergin’e ait ‘Söyleme’nin tanıtım fotoğraflarını ve klibini Simge ile birçok kez çalışan Seçkin Süngüç çekti. Sağın’ın müzikal tarzını yansıtan şarkı Spotify’ın Türkçe Pop Listesi’nde de yerini aldı. Dijital platformun verilerine göre ‘Söyleme’ iki günün sonunda 350 bin kez dinlendi.

Tatil dönüşü yeniler: Vampire Weekend, Mark Knopfler, Dua LipaTatil dönüşü yeniler: Vampire Weekend, Mark Knopfler, Dua Lipa

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.