Simge Sağın ‘Zafer Kıyafeti’ni sahnede giydi

Simge Sağın, önceki gece Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde giydiği kıyafetle dikkat çekti. Tanju Babacan’ın ekibiyle bir ayda tamamladığı, 3.20 metre yüksekliğindeki, 4.5 metre enindeki kostüm, konser sırasında izleyicilerin gözleri önünde Simge’ye 20 kişilik ekibi tarafından giydirildi.

Kültür Sanat 1 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Simge Sağın, sahnedeki dev kıyafetiyle dikkat çekti.

Simge Sağın, önceki gece Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda yaz sezonunun en unutulmaz konserlerinden birine imza attı. Bu yaz yoğun konser takvimiyle dikkat çeken müzisyen, iki gün üst üste sahne aldığı mekânda kıyafetiyle de dikkatleri üzerine çekti. Tasarımcı Tanju Babacan’ın üniversite öğrencilerinden oluşan ekibiyle 1 ayda tamamladığı enstalasyon tekniği ile hazırlanan 3.20 metre yüksekliğindeki, 4.5 metre enindeki kostüm konser sırasında izleyicilerin gözleri önünde Simge’ye 20 kişilik sahne ekibi tarafından giydirildi.

Simge Sağın’ın elbisesinde Kurtuluş Savaşı’ndan sahneler

Simge Sağın üzerinde Kurtuluş Savaşı’nı temsil eden görüntülerin olduğu elbise tamamıyla ortaya çıktığında seyircilerden dakikalar boyu süren bir alkış tufanı koptu. Harbiye Açık Hava’daki beş bin kişi “10. Yıl Marşı”na ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik ettiğinde ortaya dikkat çekici bir görüntü çıktı. Biletleri günler öncesinden tükenen konser için haftalardır hummalı bir şekilde çalışan müzisyen ve ekibi bu gece için özel bir sahne dekoru hazırladı, LED ekranlarla farklı ışık şovları tasarladı.

Simge Sağın’ın konserine ilgi büyüktü.

Yazın en çok konser veren isimlerinden biri olan Simge Sağın, ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla yıllar sonra gelen büyük çıkışın tadını çıkarıyor. Spotify’da en çok dinlenen yerli kadın sanatçı olan müzisyen, yaz sonuna kadar açık hava konserlerine devam edecek. Antalya, İzmir ve İstanbul’da açık hava konserleri verecek olan müzisyen sonbahar ve kış döneminde de performanslarına devam edecek.

Müzik Radarı Islandman'i uzay yolculuğunda yakaladıMüzik Radarı Islandman’i uzay yolculuğunda yakaladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.