Artık herkes önüne bakabilir: Bülent Şakrak ve Esra Akpınar ilk kez bir arada

Ceyda Düvenci'den boşanan Bülent Şakrak kız arkadaşı Esra Akpınar'la Etiler'de bir mekana girerken görüntülendiğine göre artık herkes kalbini tamir etti.

Magazin 26 Nisan 2024
Bülent Şakrak ve Esra Bozkurt Etiler'de bir eğlence mekanının girişinde

Oyuncu Ceyda Düvenci ve meslektaşı Bülent Şakrak’ın aşkı ne güzel başlamıştı. Her aşk gibi… İkisi de aradığını bulduğundan emin görünüyordu. Belki de o zaman aradıkları hakikaten öyle bir ilişkiydi. 2015’te evlendiler, Düvenci’nin önceki evliliğinden olan kızı Melisa ve çiftin 2017’de doğan oğulları Okan Ali’yle çok güzel bir aile fotoğrafı verdiler. Gelin görün ki aşkların bitmek gibi bir huyu var. Uzatmayalım, Düvenci ve Şakrak’ın sekiz yıllık evliliği geçen yıl Temmuz ayında bitti. Sosyal medyadan özellikle Ceyda Düvenci üstü örtülü sitem mesajları paylaştı. İkisi de biraz acı çekilde, belki biraz ağladı ama sonunda şimdi herkes mutlu.

Hürriyet’ten Sayit Durmaz’ın haberinden okuduk: Bülent Şakrak ve Esra Akpınar önceki gece Etiler’deki bir mekâna girerken ilk kez birlikte görüntülendi. Bülent Şakrak, “Ceyda Düvenci ile boşanmanızın sebebinin Esra Hanım olduğu iddia ediliyor, neler söyleyeceksiniz” sorusuna “Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir” yanıtını verdi. Ceyda Düvenci de bu ay başında radyocu Güçlü Mete’yle birlikte olduğunu ilan etmişti. Meraklısına Güçlü Mete’nin Ebru Cündübeyoğlu’yla 19 yıl evli kaldığını hatırlatalım.

Artık herkesin kalbi heyecanla atıyor, ne mutlu onlara!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.