Dursun Özbek: Bu federasyonu biz seçtik

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Federasyona güveniyor musunuz?” sorusuna olumlu yanıt verdi. Başkan sol bek transferi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Spor 15 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'ten TFF'ye güven oyu.

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek gündemi değerlendirdi. Ankaragücü – Rizespor maçı sonrası Faruk Koca’nın Halil Umut Meler’e attığı yumruk günlerdir Türk futbolunun ana başlığı. Konu hakkında en fazla eleştirilen kurumlardan biri TFF. Kulüpler Birliği toplantısı ardından Ali Koç da TFF’den duydukları rahatsızlığı dile getirmiş ve erteleme kararının kulüplere sorulmadan alındığını belirtmişti. Öte yandan Başkan Koç, TFF’den memnun olan az sayıda kulüp olduğunu söylemişti.

Ali Koç: Erteleme kararı kulüplere sorulmadıAli Koç: Erteleme kararı kulüplere sorulmadı

Konu hakkında “TFF’ye güveniyor musunuz?” şeklinde soru sorulan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise “Federasyona güveniyor musunuz sorusunu kabul etmiyorum. Sonuçta bizim federasyonumuz, biz seçtik. Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorlar. İstişare ederek bazı konuları çözmemiz mümkün. Futbolun akışı için de yapılması gereken şeyler varsa düzeltilecektir. 6 önce seçtik federasyonu, bu soru hoşuma gitmedi.” dedi.

Yumrukçu başkana 13 yıla kadar hapis istemiYumrukçu başkana 13 yıla kadar hapis istemi

Özbek transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek “Gerçekten sol beke ihtiyacımız var. En faydalı şekilde, en kısa sürede sol bek transferini halledeceğiz.” şeklinde konuştu.

Rüya bitti, Galatasaray memleket gerçeğine döndüRüya bitti, Galatasaray memleket gerçeğine döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.