Egemen Korkmaz saldırdı, İrfan Can isyan etti: Ekmek yediğin yere ihanet…

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar Türk spor gündemine damga vurdu. Olaylarda dikkat çeken detaylardan biri Egemen Korkmaz'ın Fenerbahçeli futbolculara saldırmasıydı. İrfan Can Eğribayat tepki gösterdi.

Spor 18 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Geceye damga vuran anlardan birinde Egemen Korkmaz başroldeydi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı 3-2 konuk ekip üstünlüğüyle bitti. Maçın bitiş düdüğüyle beraber Fenerbahçeli futbolcular sahada sevinmeye başladı. Sahaya atlayan Trabzonsporlu holiganlar ise futbolculara saldırdı.

Korku dolu anlar yaşanırken sonra ortaya çıkan görüntülerde saldıranların sadece holiganlar olmadığı görüldü. Trabzonspor yardımcı antrenörlerinden Egemen Korkmaz da Fenerbahçeli futbolculara saldıranlardandı. İrfan Can Eğribayat’a arkadan yaklaşıp yumruk savuran Korkmaz amacına ulaşamadı. Daha sonra araya giren Rade Krunic ve güvenlik görevlileri Korkmaz’ı durdurdu.

Saldırı sonrası Abdullah Avcı’nın yardımcısı hakkında paylaşım yapan Eğribayat “‘Fenerbahçe’de forma giymiş. Şu an Trabzonspor’da yardımcı hocalık yapan Egemen Korkmaz… Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir” dedi. Daha sonra bir paylaşım daha yapan kaleci “‘İlkinde hırsını alamamış galiba… Neyse ki haddini bildirdik” diye yazdı.

Futbolculuk döneminde üç sezon Trabzonspor forması giyen Egemen Korkmaz 2012-13 sezonu başında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Burada da üç sezon oynayan futbolcu UEFA Avrupa Ligi yarı finali yapan kadroda yer aldı, 2013-14 sezonunda şampiyon olan takımın vazgeçilmezlerinden oldu. Egemen 2014’te Süper Kupa kazanan kadronun da parçasıydı. Fenerbahçe taraftarı olayların ardından eski futbolcularına büyük tepki gösterdi.

Trabzon'daki holiganizmin ilk faturası çıktı: 12 gözaltıTrabzon’daki holiganizmin ilk faturası çıktı: 12 gözaltı

Trabzon'da bile bile lades... Maskeler inmeden bu suç çözülmezTrabzon’da bile bile lades… Maskeler inmeden bu suç çözülmez

Trabzon'da yaşananlar dış basına böyle yansıdıTrabzon’da yaşananlar dış basına böyle yansıdı

Büyük rezalet: Trabzon'da taraftarlar sahaya inip Fenerbahçeli futbolculara saldırdıBüyük rezalet: Trabzon’da taraftarlar sahaya inip Fenerbahçeli futbolculara saldırdı

Fenerbahçe, Trabzon'dan Batsman ile çıktı, 'Yarışa devam' dediFenerbahçe, Trabzon’dan Batsman ile çıktı, ‘Yarışa devam’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.