Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci sevinci

Yaşadığı adale sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan İrfan Can Kahveci'nin antrenmanlara başladığı açıklandı.

Spor 4 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci saha çalışmalarına başladı.

Fenerbahçe Süper Lig’de şampiyonluk yarışı verirken Avrupa mesaisine hazırlanıyor. Son olarak Hatayspor’u Mersin’de 2-0 yenen takım perşembe akşamı 23.00’te Belçika’da Union SG ile son 16 turu ilk maçına çıkacak. Fenerbahçe ligde Galatasaray’ın iki puan gerisinde ikinci durumda. Takım Kasımpaşa maçı öncesi iki sakatlık haberiyle sarsılmıştı. Osayi Samuel bileğindeki ağrılar nedeniyle kadroya alınmadı. Nijeryalı hafta içi oynanan Ankaragücü ve hafta sonu oynanan Hatayspor maçlarında ilk 11’de yerini aldı. Ancak endişe verici haber İrfan Can Kahveci’den gelmişti. Formda milli yıldızın adale sakatlığı nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalması öngörüldü. İrfan’ın milli ara sonrasına yetişmesi gündeme geldi.

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından taraftarı memnun eden bir paylaşım geldi. İrfan Can Kahveci’nin tedavisi beklenenden hızlı sonuç verdi. Oyuncu saha çalışmalarına başladı. Sporx’in özel olarak aktardığı habere göre sarı-lacivertli takımda hedef İrfan Can’ın pazar günü oynanacak Pendikspor karşılaşmasında kadroda olması. İşler yolunda giderse İrfan maçın son dakikalarında oyuna dahil olabilir. Bu senaryonun gerçekleşmesi Fenerbahçe’nin Union SG eşleşmesinin Kadıköy’de oynanacak ikinci maçında İrfan’ı değerlendirmesi anlamına gelebilir. Kanarya daha sonra milli ara öncesi son derece kritik bir deplasmana çıkacak. Sarı-lacivertliler 17 Mart 2023’te Trabzonspor’la saat 20.30’da karşı karşıya gelecek. İrfan Can Kahveci 36 maçta 13 gol 10 asistle kariyer sezonunu geçiriyordu.

Fenerbahçe sol gösterip sağ vurduFenerbahçe sol gösterip sağ vurdu

Mersin'deki Kadıköy'de Fenerbahçe 'Hatay'a yer vermediMersin’deki Kadıköy’de Fenerbahçe ‘Hatay’a yer vermedi

Yayın gelirinde yedi yıl sonra bir ilk! Beş büyükten sonra TürkiyeYayın gelirinde yedi yıl sonra bir ilk! Beş büyükten sonra Türkiye

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.